Puheterapeutti, kehitysvammapoliklinikka (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Beskrivning av jobbet

Haemme Kehitysvammapoliklinikalle vakinaista puheterapeuttia alkaen 10.1.2022 tai sopimuksen mukaan ja puheterapeutin sijaista ajalle 17.1. - 24.11.2022.

Puheterapeutti, ota uusi suunta urallasi ja tule tekemään töitä kehitysvammaisten ihmisten parissa moniammatilliseen, kehitysmyönteiseen yksikköömme! Sijaisuus tarjoaa sinulle tauon nykyisestä työstäsi ja oivan tilaisuuden saada lisäkokemusta työstä kehitysvammasektorilla.

Kehitysvammapoliklinikalla arvioit asiakkaan vuorovaikutukseen, kommunikointiin ja syömiseen liittyvän kuntoutuksen tarpeen sekä vastaat kuntoutuksen suunnittelusta, järjestämisestä ja seurannasta yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa. Asiakkaamme saavat puheterapiakuntoutuksen yleensä yksityisten palveluntuottajien toteuttamana.

Me teemme työtä moniammatillisesti asiakkaiden ja heidän lähipiiriensä kanssa. Puheterapeuttina ohjaat heitä vuorovaikutukseen, kommunikointiin ja syömiseen liittyvissä asioissa sekä puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointikeinojen (AAC) käytössä. Osallistut myös kehitysvammaisten lasten varhaiskuntoutukseen moniammatillisesti ohjaten perheitä ja varhaiskasvatuksen henkilöstöä tukemaan lapsen kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla. Meidän puheterapeuteilla on erityisosaamista mm. yhteisöjen ohjaamisessa ja voimauttavassa vuorovaikutuksessa.

Työtilat ovat Sofianlehdossa, mutta työskentelet myös asiakkaiden arkiympäristöissä eri puolilla kaupunkia. Kehitysvammapoliklinikalla sinulle on tarjolla hyvä kollegoiden tuki, perehdytys ja ohjaus sekä lisäkoulutusta. Voit suunnitella työpäiväsi joustavasti ja tehdä myös osittain etätyötä. Olemme valmiita neuvottelemaan työajasta. Helsingin kaupungilla on hyvät työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuetu. Meillä on hyvä henki ja tekemisen meininki.

Tule mukaan työstään innostuneeseen puheterapeuttitiimiimme!

Kelpoisuusehto:
Filosofian maisteri logopedian koulutusohjelmasta.

Lisäksi edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.
Myös loppuvaiheen opiskelijat voidaan huomioida haussa.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Aiemman työkokemuksen kehitysvammaisten ihmisten parissa.

Avtalsbransch

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Johtava puheterapeutti Meri Santaholma, meri.santaholma@hel.fi, p. 0931052543

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527754
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki