(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti Avokuntoutuspalveluissa
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Kuvaus tehtävästä:

Haemme puheterapeuttia vakituiseen toimeen moniammatilliseen kuntoutustiimiin Avokuntoutuspalveluihin Kuntoutussuunnittelu ja terapiat -yksikköön. Tiimissä toimii toimii lääkäreitä, kuntoutussuunnittelijoita, sairaanhoitajia, psykologi, neuropsykologi, fysio-, toiminta- ja puheterapeutteja. Asiakkaina on eri-ikäisiä kehitysvammaisia sekä myös aikuisneurologisia asiakkaita. Osa työstä on puheterapiatarpeen arviointia osana kuntoutussuunnitelmaprosessia. Kuntoutusjaksot toteutetaan yksilöterapiana ja ryhmäterapiana pääasiassa vastaanotolla. Työ sisältää myös asiakkaiden ja heidän lähi-ihmisten ohjausta ja neuvontaa kommunikaation, vuorovaikutuksen, apuvälineiden, nielemisen ja oraalimotoriikan osalta. Osa arvioinneista ja ohjauksesta toteutetaan myös asiakkaan omassa lähiympäristössä. Asiakkaita on mahdollista tavata myös etäkuntoutuksen keinoin. Puheterapeutti osallistuu tarvittaessa asiakkaiden kuntoutus- ja verkostokokouksiin.
Tarjoamme työyhteisön, jossa kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja jossa saat kollegiaalisen sekä moniammatillisen työryhmän tuen.

Työ alkaa 2.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Osa-aikainen tehtävän hoitaminen on myös mahdollista.

Aloitamme haastattelemaan jo hakuaikana.

Työpaikan nimi: Avokuntoutuspalvelut, Kuntoutussuunnittelu ja terapia


Työaika: 38h 45min / vko


Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu puheterapeutti

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.


Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta, tiimityö- ja verkostotaitoja, joustavuutta ja positiivista asennetta ja kehittämismyönteisyyttä.

Avokuntoutus on osa terveyspalveluja. Avokuntoutuspalveluihin kuuluu avofysioterapia ja kuntoutussuunnittelu ja terapia -yksiköt. Yhteensä meitä on noin 60 työntekijää. Toimipisteitä on kuusi. Palveluitamme ovat avofysioterapia, yli 18 vuotiaiden puhe- ja toimintaterapia ja neuropsykologia sekä kaiken ikäisten kehitysvammaisten kuntoutus. Arvioimme ja teemme vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen kuntoutussuunnitelmia aikuisille sekä kaiken ikäisille kehitysvammaisille.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot