(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti, aikuisneurologia
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, terveyspalvelut
Myyrmäen sosiaali- ja terveysasema/ Vantaan sairaala

Jönsaksentie 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 17.12.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Tässä tehtävässä keskityt työskentelemään aikuisasiakkaiden kanssa Vantaan sairaalan puheterapiassa (osastot) sekä aikuispolikliinisessa työssä pääosin Myyrmäen terveysaseman puheterapiassa. Tehtäviisi kuuluvat aikuisasiakkaiden kielellinen ja nielemisen arviointi ja kuntoutus, puheen tuoton ja puheen ymmärtämisen häiriöiden sekä nielemisvaikeuksien tutkiminen, kuntoutuksen suunnittelu ja kuntoutuksen alkuun saattaminen. Yksilö- ja ryhmämuotoisen puheterapian oleellinen osa on yhteistyö asiakkaan lähiympäristön kanssa. 

Puheterapeuttina tulet työskentelemään paitsi osana moniammatillista alueellista kuntoutusyksikön tiimiä, myös osana Vantaan 29 puheterapeutin työyhteisöä, jolla on säännöllisiä yhteisiä tapaamisia ja koulutuksia. Kollegiaalinen konsultointi toimii hyvin ja työhön perehdytys tapahtuu sekä sairaalatyössä että polikliinisessa työssä kokeneen kollegan kanssa. Lisäksi kuntoutusyksikön moniammatillinen osaaminen on käytettävissäsi ja toimintayksikön esimies on läsnä ja tukena arjessa. Työssä jaksamista tulee myös säännöllisesti järjestettävä työnohjaus. Kenties juuri edellä mainituista syistä meillä on viihdytty vuosikymmeniä!

Arvostamme aikaisempaa kokemusta aikuisasiakkaiden puheterapiasta (aikuisneurologiset häiriöt) ja halua kehittyä työssä. Annamme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan oman työn sisältöön. Työsuhteen alkaessa toimipisteenä on Myyrmäen sosiaali- ja terveyasema sekä Vantaan sairaala (Katriinan sairaala). 

Vantaan kaupungin terveyspalvelujen puheterapian tavoitteena on tuottaa innovatiivisesti laadukkaita puheterapian palveluita kaupunkilaisten terveyden edistämiseksi ja toimintakyvyn tukemiseksi. Olemme osa terveyspalvelujen kuntoutusyksikön toimintaa. Asiakkaitamme ovat kaikenikäiset vantaalaiset vauvasta vaariin. Yksikössämme työskentelee fysio-, toiminta-, puhe- ja ravitsemusterapeutteja, kuntoutussihteereitä sekä kuulontutkija. Järjestämme yksikössämme myös Vantaan veteraanikuntoutuksen ja apuvälinepalvelut. Puheterapian toimipisteet sijaitsevat Koivukylässä, Myyrmäessä, Tikkurilassa ja Länsimäessä.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin 
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja 
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet

Mikäli kiinnostuit soita ihmeessä Anitalle tai Viliinalle (kts. yhteystiedot sivun lopusta), kysy lisää ja laita hakemus tulemaan. Tervetuloa osaksi ammattitaitoista, innovatiivista ja ainutlaatuista uudistuvaa kuntoutusyksikköämme!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus (laillistettu puheterapeutti ). Tehtävää täytettäessä voidaan huomioida myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat, joilla kaikki kliiniset opinnot on suoritettu. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2976,73 euroa/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi kokonaispalkka koostuu mahdollisesta työkokemukseen perustuvasta kokemuslisästä (6 - 8 %) sekä mahdollisesta rekrytointilisästä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies
Wulfing, Anita
050 312 4391
anita.wulfing@vantaa.fi

Puheterapeutti
Viliina Huuhtanen-Eskola
050 3122124

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.