(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme osa-aikaista puheterapeuttia työhön Herttoniemen sairaalan työpisteeseen kevääksi, sekä Kallion perhekeskukseen elokuusta alkaen. Tehtävät voidaan myös yhdistää ja työajasta voidaan neuvotella.

Lasten puheterapiassa on 43 puheterapeutin vakanssia. Lasten puheterapian asiakkaat ovat 0-16-vuotiaita ja tulevat terveydenhuollon lähettämänä. Valtaosa asiakkaista on alle kouluikäisiä ja tulee lastenneuvolan lähetteellä.
Yleensä tapaamiset aloitetaan tutkimuksista ja hoidon tarpeen arvioimisesta, mutta jonkin verran asiakkaita tulee myös suoraan erikoissairaanhoidosta. Yhteistyökumppaneita ovat lastenneuvolan lisäksi mm. neuvolan psykologit ja toimintaterapeutit sekä varhaiskasvatus, koulut ja sosiaalitoimi.
Perhekeskusmalli tukee monialaista yhteisen työn tekemistä asiakkaan parhaaksi. Perhekeskuksia on toiminnassa kaksi, kolmas eli Kallion perhekeskus avautuu kesäkuussa 2019. Samoja yhteisen työn toimintamalleja käytetään verkostomaisesti myös niillä alueilla, joilla perhekeskuksen tuloa vielä odotetaan.

Helsingin kaupunki on suuri työnantaja ja tarjoaa paljon etuja. Puheterapeuttien toiminnalla on Helsingissä jo 50 vuotta kestänyt historia ja kertynyttä kokemusta osataan käyttää hyödyksi. Pystymme mm. järjestämään ja räätälöimään koulutuksia itse ja sopimaan yhdessä niiden aiheet.

Keskinäinen konsultointi toimii meillä hyvin. Meillä on esimerkiksi änkytykseen ja monikielisten ja -kulttuuristen asiakkaiden kanssa työskentelyyn perehtyneiden puheterapeuttien vetämiä konsultaatioryhmiä. Aloittavana puheterapeuttina saat myös henkilökohtaisen mentorin ja tukenasi on kokeneempien puheterapeuttien vetämä tutor-ryhmä.

Potilastietojärjestelmänä on tällä hetkellä Pegasos, mutta muutaman vuoden sisällä siirrymme käyttämään Apottia yhdessä usean muun kunnan ja HUS:n kanssa.

Aktiivinen oma henkilöstökerhomme järjestää kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiaiheisia tapahtumia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi, työavain 7-624-19.

Kelpoisuusehto


Laillistettu puheterapeutti (filosofian maisteri logopedian koulutusohjelmasta).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan tehtävään palkata opintojensa loppuvaiheessa oleva logopedian opiskelija (pitkä harjoittelu suoritettu).

Luemme eduksi


3055e/ kk/ kokoaikainen