(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme vakinaista puheterapeuttia sekä puheterapeuttia työvapaan sijaisuuteen. Tehtävät alkavat vuoden 2019 alusta ja sijaisuus jatkuu 30.6.2019 saakka.

Lasten puheterapiassa on kaikkiaan 43 puheterapeutin vakanssia. Vakinaisen toimen sijoituspaikka on Oulunkylän terveysaseman tiloissa, sijaisuuden Kivelän sairaalan tiloissa. Molemmissa toimipisteissä on useampia puheterapeutteja. Lasten puheterapian toimipisteet sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä ja tulevaisuudessa ne tulevat sijoittumaan perhekeskuksiin. Perhekeskuksista löytyy tietoa kaupungin verkkosivuilta www.hel.fi.

Lasten puheterapian asiakkaat ovat 0-16-vuotiaita ja tulevat terveydenhuollon lähettämänä. Valtaosa asiakkaista on alle kouluikäisiä ja tulee lastenneuvolan lähetteellä. Yleensä tapaamisilla aloitetaan tutkimuksista ja hoidon tarpeen arvioimisesta, mutta jonkin verran asiakkaita tulee myös suoraan erikoissairaanhoidosta. Yhteistyökumppaneita ovat lastenneuvolan lisäksi mm. neuvolan psykologit ja toimintaterapeutit sekä varhaiskasvatus, koulut ja sosiaalitoimi.

Helsingin kaupunki on suuri työnantaja ja tarjoaa paljon etuja. Puheterapeuttien toiminnalla Helsingin kaupungilla on jo liki 50 vuotta kestänyt historia ja kertynyttä kokemusta osataan käyttää hyödyksi. Pystymme mm. järjestämään ja räätälöimään koulutuksia itse, ja sopimaan yhdessä niiden aiheet.

Keskinäinen konsultointi toimii meillä hyvin. Meillä on esim. änkytykseen ja monikielisten ja -kulttuuristen asiakkaiden kanssa työskentelyyn perehtyneiden puheterapeuttien vetämiä konsultaatioryhmiä. Aloittavana puheterapeuttina saat myös henkilökohtaisen mentorin ja tukenasi on kokeneempien puheterapeuttien vetämä tutor-ryhmä.

Potilastietojärjestelmänä on tällä hetkellä Pegasos, mutta muutaman vuoden sisällä siirrytään käyttämään Apottia yhdessä usean muun kunnan ja HUS:n kanssa.

Aktiivinen oma henkilöstökerhomme järjestää kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiaiheisia tapahtumia.

Täytä hakemuksesi sähköisessä muodossa osoitteessa www.helsinkirekry.fi, työavain 7-1908-18. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan puheterapeutin tehtävää hoitamaan palkata opintojensa loppuvaiheessa logopedian koulutusohjelmassa oleva opiskelija enintään 6kk:n ajaksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kelpoisuusehto


Laillistettu puheterapeutti (filosofian maisteri logopedian koulutusohjelmasta).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Pegasos-potilastietojärjestelmän käyttökokemuksen
Monikielisten ja -kulttuuristen perheiden kanssa työskentelykokemuksen