Puheterapeutti, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut
Myyrmäen terveysasema, puheterapia

Jönsaksentie 4, 01600 Vantaa / Vernissakatu 6, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 16.04.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Lämpimästi tervetuloa Vantaalle tekemään merkityksellistä työtä huippuosaajien parissa! 

Perusterveydenhuollon puheterapeuttina pääset työskentelemään kaikenikäisten asiakkaiden kanssa moniammatillisessa kuntoutusyksikössä. Tehtäviisi kuuluvat puheen tuoton ja puheen ymmärtämisen häiriöiden sekä nielemisvaikeuksien tutkiminen, kuntoutuksen suunnittelu ja kuntoutuksen alkuun saattaminen. Oleellisena osana yksilö- ja ryhmämuotoista puheterapiaa on yhteistyö asiakkaan lähiympäristön kanssa ja verkostoituminen kunnan eri organisaatioiden kanssa. Lisäksi pääset halutessasi erikoistumaan kehitysvammahuollon asiakkaiden arviointeihin ja suunnittelemaan heidän kuntoutustaan.

Voit valita työpisteesi Vantaan läntiseltä tai keskiseltä alueelta. Tulet työskentelemään osana alueellista moniammatillista työyhteisöä,sekä osana Vantaan 29 puheterapeutin huippuporukkaa, jolla on säännöllisiä yhteisiä tapaamisia ja koulutuksia. Kollegiaalinen konsultointi toimii hyvin, työhön perehdytys tapahtuu kokeneen kollegan mentoroinnin avulla ja työssä jaksamistasi tukee säännöllinen ryhmätyönohjaus. Lisäksi kuntoutusyksikön moniammatillinen osaaminen on käytettävissäsi ja toimintayksikön esimies on niinikään läsnä ja tukenasi arjessa. Kaiken tämän ansiosta meillä on viihdytty vuosikymmeniä! 

Arvostamme halua kehittyä työssä ja annamme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan oman työn sisältöön. Työsuhteen alkaessa toimipisteenä on  joko Tikkurilan tai Myyrmäen puheterapiayksikkö. 

Tehtävää täytettäessä voidaan huomioida myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat, joilla kaikki kliiniset opinnot on suoritettu. Tehtävän osa-aikainen hoitaminen on myös mahdollista.

Tehtäväkohtaisen palkan ja mahdollisen aikaisempaan työkokemukseen perustuvan lisän rinnalle tarjoamme mahdollisuutta reiluun rekrytointilisään. 

Mikäli kiinnostuit, soita ihmeessä lisätietoja tai laita hakemus tulemaan! Tervetuloa osaksi ammattitaitoista, rentoa ja moniammatillista uutta kuntoutusyksikköä!

Vantaan kaupungin terveyspalvelujen puheterapian tavoitteena on tuottaa innovatiivisesti laadukkaita puheterapian palveluita kaupunkilaisten terveyden edistämiseksi ja toimintakyvyn tukemiseksi. Olemme osa terveyspalvelujen kuntoutusyksikön toimintaa. Asiakkaitamme ovat kaikenikäiset vantaalaiset vauvasta vaariin. Yksikössämme työskentelee fysio-, toiminta-, puhe- ja ravitsemusterapeutteja, kuntoutussihteereitä sekä kuulontutkija. Järjestämme yksikössämme myös Vantaan veteraanikuntoutuksen ja apuvälinepalvelut. Puheterapian toimipisteet sijaitsevat Koivukylässä, Myyrmäessä, Tikkurilassa ja Länsimäessä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus (laillistettu puheterapeutti)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Suomen kielen kiitettävää suullista ja kirjallista taitoa

Luemme eduksi: Aikaisemman työkokemuksen lasten ja aikuisten puheterapiasta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä halun kehittää moniammatillista yhteistyötä ja verkostoa uudistuvassa kuntoutusyksikössämme

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2976,73 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä

Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta 

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, yleistyöaika, työaika ma - pe


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies

Wulfing Anita

050 312 4391

anita.wulfing@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9 - 15

Lisätietoja antaa myös puheterapeutti Kati Karjalainen (tavattavissa keskiviikkoisin ja torstaisin puh. 0408453770, kati.karjalainen@vantaa.fi)

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1348686
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa