(Poistunut julkaisusta)

Puheterapeutti, 2 paikkaa
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2018

Tehtävän kuvaus

Lasten ja nuorten kehityksellisten palvelujen puheterapeuttien (2) tehtävät kauniissa Etelä-Karjalassa.

Puheterapeutin keskeisiin tehtäviin kuuluvat alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten puheen, kielenkehityksen ja vuorovaikutuksen arviointi, kommunikaatiohäiriöiden tunnistaminen, kuntoutustarpeen arviointi, kuntoutuksen suunnitteleminen ja asiakkaan sekä lähiympäristön ohjaus, monialaisen työryhmän kanssa työskentely, verkostotyötehtävät ja konsultointi. 

Työhuoneen saa valita joko Lappeenrannan historialliselta Rakuunamäeltä tai vaihtoehtoisesti Imatralta. Samassa yksikössä (Lappeenranta ja Imatra) on myös muita puheterapeutteja ja kollegiaalinen tuki ja yhteistyö on hyvää muiden lasten ja nuorten parissa työskentelevien ammattilaisten kanssa.

Hakijalta edellytetään puheterapeutin koulutusta. Pätevien hakijoiden puuttuessa, voimme palkata myös loppuvaiheen opiskelijan. Oman työn kehittäminen on mahdollista. 

Lähiesimiehenä toimii tiimivastaava (puheterapeutti). 

Eksote tarjoaa puheterapiapalveluja lastenneurologian poliklinikalla, lasten ja nuorten kehityksellisissä palveluissa, KNK-poliklinikalla, kehitysvammapoliklinikalla, aikuisneurologisessa kuntoutuksessa sekä apuvälinekeskuksen tikoteekissa. Hallinnollisesti puheterapeutit kuuluvat samaan tiimiin, jota luotsaa tiimivastaava (puheterapeutti). 

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja määräytyy paikallisen kunta-alan sopimuksen mukaan.
Voit myös esittää palkkatoiveen.

Koeaika on 4 kk.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan    
Työavain: 163437

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa:
vastaava puheterapeutti Henna Ahola, puh. 040 651 4108, henna.ahola@eksote.fi
palvelupäällikkö Tuomas Yliruka, puh.040 1390 420, tuomas.yliruka@eksote.fi