(Poistunut julkaisusta)

Puhepalveluiden senior asiantuntija
DNA OYj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Oletko viestintäratkaisujen syväosaaja, joka etsii uusia haasteita? Haluatko merkittävän roolin menestyvässä yrityksessä, joka arvostaa ammattitaitoasi ja panostaa jatkuvaan osaamisesi kehittämiseen ja hyvinvointiin?

 

DNA:n  yritysliiketoiminnan viestintäratkaisut hakee nyt Helsinkiin puhepalveluiden senior asiantuntijaa

DNA-konserni toimittaa korkean käytettävyyden tietoliikenne- ja tietoturvapalveluja. Kasvumme jatkuessa etsimme kokenutta erikoisosaajaa, joka ottaa kokonaisvastuuta liiketoimintakriittisitä viestintäratkaisuista, joita toimitamme asiakkaillemme. Sinua odottaa mielenkiintoinen rooli haastavissa asiantuntijatehtävissä. Lisäksi tarjoat kolmannen tason asiantuntijatukea vaativimmissa palvelupyynnöissä ja toimit nuorempien kollegoidesi tukena.

Tarjoamme sinulle paikan alasi ykkösketjussa. Satsaamme voimakkaasti asiantuntijoidemme osaamisen kehittämiseen, joten toivomme sinultakin halua jatkuvaan uuden oppimiseen. Kokeneimmilla teknisillä osaajallamme on vähintään viisi tunnettua professional-tason sertifikaattia, ja kannustamme henkilöstömme kouluttautumaan ja kehittämään osaamistaan oman kiinnostuksensa mukaan. Meillä saat työskennellä parhailla työkaluilla ja laajasti eri teknologioiden parissa.

Miksi meillä DNA:lla viihdytään? Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Teemme työtä aina siellä, missä työ vaatii ja tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylän DNA-talossa, jonka tarjoama nykyaikainen työympäristö on viihtyisä ja monimuotoinen. Olemme Great Place to Work ja tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja kiipeilykerhosta kuntosaliin.

Meille on tärkeää, että erottaudumme kilpailijoistamme ensiluokkaisella palvelulla. Teknisen osaamisen lisäksi odotammekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä intohimoa asiakkaiden kohtaamiseen. Sinulla on näyttöjä ja kokemusta menestyksekkäistä Microsoft servereiden toimitusprojekteista sekä laaja tekninen ymmärrys viestintäjärjestelmistä. Toivomme että hallitset asiantuntijana jonkin yleisimmistä liiketoimintasovelluksista ja sinulla on osaamista tietoliikenteestä sekä palomuureista. Soveltuva koulutustausta on korkeakoulutasoinen IT-alan tutkinto tai työkokemuksen kautta hankittu vastaavantasoinen osaaminen.

Mitä tehtävässä menestyminen edellyttää?

  • Vähintään viiden vuoden aiempi osaaminen/kokemus tunnettujen vaihde ja contact center valmistajien ympäristöistä
  • Kyky suunnitella ja toteuttaa haastavia asiakasympäristöjä
  • Hyvää tuntemusta seuraavista ympärisöistä
    • VMWare, Windows Server - Asennus, hallinta ja ylläpito, Linux, Exchange, Microsoft Active Directory, Skype for Business
  • Syväosaamista SIP-protokollasta ja/tai MS SQL, MySQL tai Oracle tietokannoista
  • Eduksi katsotaan osaaaminen perinteisestä puhelinteknologista, SBC-osaaminen, mobiiliverkoista, tietoliikenteestä ja palomuureista.
  • Halukkuutta kouluttaa ja opastaa nuorempia asiantuntijoita
  • Asiakaslähtöistä ja yhteistyökykyistä työotetta sekä hyvää paineensietokykyä
  • Hyvää suomen ja englannin osaamista

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja halua ottaa selvää asioista sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon teknisissä ratkaisuissa vastuualueesi palveluihin ja järjestelmiin liittyen. Luonnollisesti osaat toimia hyvässä sekä rakentavassa yhteistyössä niin sisäisten sidosryhmien kuin sovellustoimittajienkin kanssa.

Oletko etsimämme puhepalveluiden mestari? Laita hakemuksesi klikkaamalla alla olevaa linkkiä ja olet mukana haussa. Lisätietoja voit kysyä Joni Lundgreniltä, puh. +358 44 044 2730, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8-10 tai sähköpostitse joni.lundgren@dna.fi