(Poistunut julkaisusta)

Puhelinvaihteenhoitaja/aulapalveluhenkilö
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Oletko aurinkoinen asiakaspalvelija ja nautit ihmisten kohtaamisesta päivittäisessä työssäsi? Meillä on sinulle duuni!

Haemme asiakkaallemme PUHELINVAIHTEENHOITAJAA AULAVASTAANOTTOON Vantaalle Jumbon lähistölle kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Vaihteenhoitajana hoidat asiakkaamme aulavastaanotossa itsenäisesti asiakkaamme puhelinvaihdetta. Ohjaat puheluita eteenpäin teknisten kysymysten, tuotemerkkien hoidon ym. osalta. Puhelinvaihteen hoitamisen lisäksi neuvot ja otat vastaan aulaan tulevia vieraita. Lisäksi tehtävään sisältyy avustavia toimistotehtäviä. Työaikasi on arkisin klo 8-16.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä aitoa kiinnostusta auttaa asiakkaita eri asiakaspalvelukanavissa. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Päivittäisissä kohtaamisissa vakuutat asiakkaat iloisuudellasi ja palvelutaidoillasi!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään asiakaspalvelutaitojasi sekä sukeltamaan toimistotyön saloihin. Asiakasyrityksemme on joustava ja urakehityskin on mahdollinen! Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on määräaikainen sopimuksen mukaan noin puolen vuoden ajan. Tehtävässä on hyvä mahdollisuus myös jatkoon. Lisäksi saat meidän HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Meidät tavoitat perinteisesti soittamalla, mutta myös helposti vaikkapa Whatsappissa.

Oletko meidän etsimä timantti? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Mielellään annan myös lisätietoja tehtävästä, joten voit myös soittaa tai laittaa meiliä suoraan minulle, Mikaela Mäelle, p. 0405532130, mikaela.maki@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.