Puhelinvaihteenhoitaja/aulapalveluhenkilö
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Oletko aurinkoinen asiakaspalvelija ja nautit ihmisten kohtaamisesta päivittäisessä työssäsi? Meillä on sinulle duuni!

Haemme asiakkaallemme PUHELINVAIHTEENHOITAJAA AULAVASTAANOTTOON Vantaalle Ylästöön kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Vaihteenhoitajana hoidat asiakkaamme aulavastaanotossa itsenäisesti asiakkaamme puhelinvaihdetta. Ohjaat puheluita eteenpäin teknisten kysymysten, tuotemerkkien hoidon ym. osalta. Puhelinvaihteen hoitamisen lisäksi neuvot ja otat vastaan aulaan tulevia vieraita. Lisäksi tehtävään sisältyy avustavia toimistotehtäviä. Työaikasi on arkisin klo 8 - 16.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä aitoa kiinnostusta auttaa asiakkaita eri asiakaspalvelukanavissa. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi. Päivittäisissä kohtaamisissa vakuutat asiakkaat iloisuudellasi ja palvelutaidoillasi!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään asiakaspalvelutaitojasi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on määräaikainen sopimuksen mukaan joko maaliskuun tai huhtikuun 2020 loppuun. Tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkoon. 

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 8.12.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Mielellään annamme myös lisätietoja tehtävästä joten voit myös soittaa tai laittaa meiliä suoraan henkilöstökonsultillemme Millalle, p. 050 411 7688, milla.vettenranta@personalhuset.fi. Jatkohaastattelut pidetään asiakkaalla viikolla 50 ja työ alkaa mahdollisimman pikaisesti.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319820
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa