(Poistunut julkaisusta)

Puhelinvaihteenhoitaja
Raksystems Insinööritoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019
Raksystems Insinööritoimisto Oy
Raksystems Insinööritoimisto Oy on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Suomen suurimpana kuntotarkastusyhtiönä olemme tehneet yli 150 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitelleet ja valvoneet satoja peruskorjaushankkeita. Toimimme aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuutemme edunvalvojina. Toimistomme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tutustu meihin tarkemmin http://www.raksystems.fi/
Toimenkuva
Haemme nyt Raksystemsin asiakaspalvelutiimin vahvistukseksi vakituista puhelinvaihteenhoitajaa.

Tehtäviisi kuuluu puhelinvaihteenhoidon lisäksi muun muassa sähköpostivaihde, toimiston avustavat tehtävät ja postituksista huolehtiminen.
Odotamme sinulta
Omaathan aiempaa kokemusta puhelinvaihteenhoidosta ja vauhdikkaasta työympäristöstä. Tämän lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista työskentelyotetta sekä positiivista asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet oma-aloitteinen ja sinulta luonnistuu työskentely niin itsenäisesti kuin myös tiiviissä yhteistyössä tiimijäsenten kanssa. Puhelinvaihteenhoitajan tehtävä tarjoaa haasteita ja edellyttää hyviä priorisointi- ja organisointitaitoja sekä paineensietokykyä. Nautit nopeatempoisista työpäivistä sekä uusien asioiden oppimisesta.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, reipas ja pirteä persoona. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme nyt tilaisuuden vakituiseen työsuhteeseen nopeasti kehittyvässä ja kannattavassa alansa huippufirmassa. Raksystemsillä yhteistä tekemistä ohjaavat yrityksen arvot: tekemisen meininki, paras palvelu ja hyvinvoiva ihminen.

Työaika on ma-pe 8-16, 37,5h/vko. Palkkaus sopimuksen mukaan, aloitus mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen ja työllistyt suoraan Raksystemsille.

Jos innostuit, jätä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi tehtävä Puhelinvaihteenhoitaja. Muistathan lisätä mukaan myös CV:si. Haastattelut aloitetaan heti välittömästi ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. HR-koordinaattori Essi Mäkinen antaa lisätietoja arkisin klo 9-15. Tiedustelut numeroon 040 307 5107 tai osoitteeseen essi.makinen@vmp.fi.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Essi Mäkinen, essi.makinen@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.07.2019 mennessä.