Puhelinteknikko
Temp-Team Finland Oy / mcare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Yritysesittely


mcare Oy on vuonna 2010 perustettu Apple-tuotteisiin keskittynyt palveluyritys. mcare on kasvanut merkittäväksi toimijaksi Apple-palveluyritysten joukossa ja on Suomen suurin pelkästään Apple-teknologian ympärille tuotettuihin palveluihin keskittynyt yritys. Yritysasiakkaiden joukossa on muun muassa Suomen johtavia mainos- ja arkkitehtitoimistoja, asiantuntijaorganisaatioita ja oppilaitoksia.

Työnkuvaus


Oletko taitava matkapuhelimienhuoltaja etsimässä uusia haasteita?

Etsimme nyt mcaren yhteistyökumppanin OnePlussan myymälään puhelinteknikoita Helsinkiin vakituiseen ja täysiaikaiseen tehtävään.

Puhelinteknikkona pääset työskentelemään piirilevyjen vianmääritysten, korjausten sekä suunnittelumuutoksista johtuvien muokkausten parissa. Tehtävään sisältyy myös asiakaspalvelua myymälän puolella.

Tehtävässäsi

- Teet laitteiden korjauksia, päivityksiä ja testauksia sekä dokumentoit työn etenemisen eri vaiheet
- Olet vastuussa mekaanisten laitteiden vianetsinnästä, huoltamisesta ja asennuksesta
- Korjaat matkapuhelimia, langattomia laitteita yms. Korjaukset koskevat Hardware tasoja 1, 2 & 3, sisältäen ohjelmistosovellukset.
- Käsittelet asiakkailta saapuvia teknisiä tukipyyntöjä

Mitä odotamme sinulta?


- Elektronisten laitteiden sekä modernin teknologian tuntemusta
- Erinomaista suomen kielen sekä hyvää englannin kielen taitoa
- Arvostamme elektroniikka-alan koulutusta
- Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi

Henkilönä omaat hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot. Työskentelet mielelläsi kiireisessä ja nopeasti muuttuvassa työympäristössä, jossa ajanhallinta sekä työtehtävien priorisointi eivät tuota sinulle ongelmaa. Lisäksi vaikeamman pulman kohdatessasi pystyt tarkastelemaan, suunnittelemaan ja ratkaisemaan tilanteen joko itsenäisesti tai yhteistyössä tiimisi kanssa.

Mitä tarjoamme?


Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisen työnkuvan, mukavan työyhteisön ja positiivisen tekemisen meiningin. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja uudessa roolissasi pääset vahvistamaan ammattitaitoasi tekemällä tiivistä yhteistyötä muiden tiimisi osaajien kanssa. Huipputekijöille tarjoutuu mahdollisuus edetä kiinnostuksen ja taitojen perusteella mcaren organisaatiossa.

Lisätiedot ja hakeminen


Rekrytointi toteutetaan yhdessä Temp-Teamin kanssa ja valittu henkilö tulee työllistymään Temp-Teamin kautta vuokratyösuhteeseen.

Kerro meille, miksi olisit loistava vahvistus mcaren joukkoon! Hae tehtävää jättämällä ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä - Puhelinteknikko. Muista, että hyvin kirjoitettu hakemuskirje kertoo sinusta rekrytoijalle enemmän, kuin pelkkä CV. Hakuaika päättyy ti 26.11., haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa HR-konsultti Aino Pietiläinen, 050 5649139, aino.pietilainen@temp-team.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1312062
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aino Pietiläinen (aino.pietilainen (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: 050 5649 139
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa