(Poistunut julkaisusta)

Puhelinteknikko
Temp-Team Finland Oy / mcare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Yritysesittely

mcare Oy on vuonna 2010 perustettu Apple-tuotteisiin keskittynyt palveluyritys. mcare on kasvanut merkittäväksi toimijaksi Apple-palveluyritysten joukossa ja on Suomen suurin pelkästään Apple-teknologian ympärille tuotettuihin palveluihin keskittynyt yritys. Yritysasiakkaiden joukossa on muun muassa Suomen johtavia mainos- ja arkkitehtitoimistoja, asiantuntijaorganisaatioita ja oppilaitoksia.

Työnkuvaus

Etsimme nyt mcarelle

Puhelinteknikkoja Helsinkiin.

Oletko taitava matkapuhelimien huoltaja etsimässä uusia haasteita uudelle vuodelle? Puhelinteknikkona pääset työskentelemään piirilevyjen vianmääritysten, korjausten sekä suunnittelumuutoksista johtuvien muokkausten parissa.

Tehtävässäsi
- Teet laitteiden korjauksia, päivityksiä ja testauksia sekä dokumentoit työn etenemisen eri vaiheet
- Olet vastuussa mekaanisten laitteiden vianetsinnästä, huoltamisesta ja asennuksesta
- Korjaat matkapuhelimia, langattomia laitteita yms. Korjaukset koskevat Hardware tasoja 1, 2 & 3, sisältäen ohjelmistosovellukset.
- Käsittelet asiakkailta saapuvia teknisiä tukipyyntöjä

Tehtävä alkaa maaliskuussa.

Mitä odotamme sinulta?

- 2-3 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
- Erinomaista suomen kielen sekä hyvää englannin kielen taitoa
- Elektronisten laitteiden sekä modernin teknologian tuntemusta
- Arvostamme elektroniikka-alan koulutusta

Henkilönä omaat hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot. Työskentelet mielelläsi kiireisessä ja nopeasti muuttuvassa työympäristössä, jossa ajanhallinta sekä työtehtävien priorisointi eivät tuota sinulle ongelmaa. Lisäksi vaikeamman pulman kohdatessasi pystyt tarkastelemaan, suunnittelemaan ja ratkaisemaan tilanteen joko itsenäisesti tai yhteistyössä tiimisi kanssa.

Mitä tarjoamme?

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisen työnkuvan, mukavan työyhteisön ja positiivisen tekemisen meiningin. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja uudessa roolissasi pääset vahvistamaan ammattitaitoasi tekemällä tiivistä yhteistyötä muiden tiimisi osaajien kanssa. Huipputekijöille tarjoutuu mahdollisuus edetä kiinnostuksen ja taitojen perusteella mcaren organisaatiossa.

Lisätiedot ja hakeminen

Tehtävä alkaa tammikuun loppupuolella. Rekrytointi toteutetaan yhdessä Temp-Teamin kanssa ja valittu henkilö tulee työllistymään Temp-Teamin kautta vuokratyösuhteeseen.

Kerro meille, miksi olisit loistava vahvistus mcaren joukkoon! Hae tehtävää jättämällä ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä - Puhelinteknikko. Muista, että hyvin kirjoitettu hakemuskirje kertoo sinusta rekrytoijalle enemmän, kuin pelkkä CV.