(Poistunut julkaisusta)

Puhelinpalvelun asiakasneuvoja
Barona HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Etsitkö uusia haasteita asiakaspalvelutehtävien parista? Mikäli vastasit kyllä, kannattaa jatkaa lukemista!

Etsimme kansainväliselle rahoitusalan asiakkaallemme puhelinpalvelutiimiin kahta työntekijää kokoaikaiseen työhön. Tehtävä on yhden (1) vuoden määräaikaisuus ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 8.00 – 18.30 ja lauantaityötä on kerran kuukaudessa.

Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelusta, sillä työ tapahtuu pääsääntöisesti puhelimitse. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa asiakkaiden neuvonta mobiili-, pankki- ja verkkopalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Vastaat myös sähköisiin yhteydenottoihin sekä esikäsittelet asuntolainahakemuksia. Sisäisten asiakkaiden palveleminen verkko- ja mobiilipankin palveluiden osalta kuuluu myös osana tehtävää. Tärkeimpinä työkaluinasi ovat puhelimen ja sähköpostin lisäksi erilaiset järjestelmät, joten hyvillä tietoteknisillä taidoilla pääset nopeasti työhön kiinni. Päiviäsi auttaa hyvä Office - ohjelmiston tuntemus.

Mikäli yllä kuvattu tehtävä on juuri sitä mitä olet hakemassa ja olet jo kerännyt jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, olet hakemamme henkilö. Etsimme ulospäinsuuntautunutta ja oma-aloitteista työntekijää, joka ei pelästy pienistä, vaan hallitsee tilanteen kuin tilanteen kiireessäkin. Arvostamme aikaisempaa kokemusta rahoitusalan tehtävistä sekä asiakaspalveluhenkistä otetta. Suomen kielen taitosi on sujuvaa, pystyt palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä ja ruotsin kielen taitosi luetaan eduksi.

Mikäli työtehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetäthän hakemuksesi pikimmiten! Viimeistään kuitenkin ma 25.3.2019. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun.

Edellytykset työnsaannille: Suomi sujuva, Englanti, Asiakaspalvelu
Eduksi luettavat asiat: Ruotsi