(Poistunut julkaisusta)

Puhelinneuvoja, JHL työttömyyskassa, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020
Haemme Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassalle puhelinneuvojia määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 saakka. Työsuhde solmitaan suoraan työttömyyskassan kanssa ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, mielellään jo maaliskuun alussa. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Sörnäisissä.

Puhelinneuvojan päätehtävänä on puhelimitse, sähköpostitse ja webbiviestein tapahtuva asiakaspalvelu jäsenten ja yhteistyökumppanien kanssa. Puhelinneuvojatiimi vastaa kaikista kassaan tulevista puheluista sekä kassan laadukkaasta asiakaspalvelusta. Puhelinneuvojalla on vastuu sekä omista henkilökohtaisista, että yhteisistä työtehtävistä. Puhelinneuvonta heijastaa kassan palvelukonseptin asiakkaisiin päin, mikä edellyttää puhelinneuvontaryhmän yhteistyötä ja hyviä vuorovaikutustaitoja onnistuneen asiakaskontaktin varmistamiseksi. Työ on itsenäistä päätetyöskentelyä ja se edellyttää jatkuvaa itsensä kehittämistä lainsäädännön, työvälineiden ja työttömyyskassan palveluiden kehittyessä.


Edellytämme sinulta

reipasta, itsenäistä ja tarkkaa työskentelyotetta
palveluhalukkuutta ja asiakaslähtöisyyttä sekä hyviä kommunikointitaitoja
sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi
ajantasaisia IT-taitoja ja MS Office-ohjelmien hyvää hallintaa


Tarjoamme sinulle

monipuoliset työtehtävät
mukavan, asiantuntijoista koostuvan työyhteisön
kilpailukykyisen palkkauksen
mahdollisuuden jatkoon määräaikaisuuden päättyessä


Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä kiinnostaa, niin täytä hakemus www.staffpoint.fi. Käymme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluin, joten tarkkaile sähköpostiasi haastattelukutsun varalta.

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja pyrimme etenemään mahdollisimman nopeasti. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.
Lisätietoja työtehtävästä antaa rekrytointikonsultti Linda Kullberg


Lisätietoja

Linda Kullberg
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center, ICT
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
043 827 0668 || vaihde 030 047 2000
linda.kullberg@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi