(Poistunut julkaisusta)

Puhelinmyyjiä (A-Lottex Oy)
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2020

A-Lottex Oy on Suomen Olympiakomitean ja muiden urheilujärjestöjen varainhankintayhtiö. Tuotevalikoimaamme kuuluu Suomen suurimman tavara-arpajaisen lisäksi Bingo ja lipunmyynti. Tule mukaan tiimiimme ja vaikuta suomalaisen urheilun tulevaisuuteen! http://www.varainhankinta.fi/

 

Puhelinmyyjiä

Etsimme asiakkaallemme Lottexille rohkean ja reippaan asenteen omaavia puhelinmyyjiä Helsinkiin, Tampereella ja Turkuun!

Työtehtäviisi kuuluu tehdä myyntityötä kuluttajille puhelimen välityksellä. Tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksen listoille.

Tehtävä vaatii sosiaalista ja ulospäinsuuntautunutta asennetta, etkä pelkää tarttua puhelimeen! Olet sanavalmis ja luonteeltasi positiivinen tuloksen tavoittelija. Eduksesi on aiempi kokemus myyntityöstä (puhelinmyynti, myymälämyynti, asiakaspalvelu) mutta asenne on se tärkein!

Olet valmis sitoutumaan tehtävään ja koet myyntityön omaksesi. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään ja jatkuvan tuen sekä valmennuksen onnistuaksesi.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja työaika on normaalisti 6h-7h/pv. Työajat sovitaan aina viikoittain yhdessä työnantajan kanssa.


Miten haet työpaikkaa:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- 


Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jenni Borgenström
HR-asiantuntija, toimisto-toimiala
050 358 8049
jenni.borgenstrom@eezy.fi

www.eezy.fi

Vapaus työhön.