(Poistunut julkaisusta)

Puhelinkorjaaja
Go On Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

APPLE ja HUAWEI valtuutettu matkapuhelinhuolto Digiman Oy etsii nyt MATKAPUHELINKORJAAJAA Pirkanmaalle. Työntekijä tekee vuoroja Digimanin toimipisteissä; Prisma Lielahti, Ideapark, Ratina ja Ylöjärven keskushuolto.


Matkapuhelinkorjaajan tehtäviin kuuluu mobiililaitteiden huolto ja korjaus.

Odotamme hakijalta:
- Mobiililaitteiden tuntemusta ja korjausosaamista
- Aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
- Valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin


Aikaisempi kokemus mobiililaitteiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Digiman Oy arvostaa työhönsä aidosti sitoutuvia, pitkäaikaisia työntekijöitä. Tehtävässä on mahdollisuus vakinaistumiselle.


Mikäli olet etsimämme reipas ja työtä pelkäämätön tekijä vailla mielekästä työtä, laita heti hakemus oheisen linkin kautta! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaa, HR-asiantuntija Iida Makkonen +358 400 180 952 (arkisin klo 8-16).

Digiman Oy on vuodesta 2000 toiminut mobiililaitteiden korjaukseen ja lisätarvikemyyntiin erikoistunut vahvasti paikallinen yhtiö, joka palvelee niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin. ”Tarjoamme asiantuntevaa puhelin- ja tablettihuoltoa sekä laadukkaita lisätarvikkeita. Huolto- ja myymäläkonseptimme perustuu kasvokkain tapahtuvaan paikalliseen palveluun hyvällä kauppapaikalla, joten meille on helppo tulla asioimaan.”