(Poistunut julkaisusta)

Puhelinasiakaspalvelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2020

PUHELINASIAKASPALVELIJA

Resepti

Ainesosat:

Kourallinen innokkuutta tarttua puhelimeen
Roppakaupalla asiakaspalvelutaitoja
Hitunen heittäytymiskykyä
Rutkasti sinnikkyyttä
Paljolti halua noudattaa ohjeita
Aimo annos rauhallisuutta
Kosolti kuuntelutaitoa
Hyppysellinen itsevarmuutta
Kauhallinen tilannetajua sekä
Oman maun mukaan huumoria

Työtehtävästä tarkemmin

Puhelinasiakaspalvelussa teet pääasiassa outbound-soittoja ennakolta tehtyjen soittolistojen sekä selkeiden toimintaohjeiden mukaisesti suomeksi ja englannin kielellä. Osana työtä on myös inbound-puheluiden vastaanotto, sillä osa asiakkaista soittaa takaisin. Soittojen tarkoituksena on muistutella toimeksiantajan asiakkaita saatavista. Aiempi kokemus puhelintyöskentelystä lasketaan tässä työssä eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työ on kokoaikaista työtä ja sitä tehdään arkipäivisin. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsopimus on toistaiseksi voimassaoleva.

Mitä työ tarjoaa?

Tässä on mahdollisuutesi päästä alan vahvan osaajan mukaan! Työtehtävään saat hyvän perehdytyksen sekä asiakkaaltamme että asiakkaan toimeksiantajalta. Kokenut ja mukava työporukka on tukenasi päivittäisessä tekemisessä, joten apua on aina saatavilla. Asiakasyrityksessämme oppimista ja kehittymistä tuetaan, joten sinulla on myös hyvät mahdollisuudet kehittää työnkuvaasi ajan myötä. Työskentelytilat ovat modernit sekä viihtyisät ja ne sijaitsevat Jyväskylän keskustan alueella. Työstä maksetaan kiinteä kk-palkka, joka on n. 2000 €/kk. Lisäksi yritys tarjoaa työntekijöilleen hyvät työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän silloin hakemuksesi ja ansioluettelosi hakuajan puitteissa. Tämä rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, jolloin WorkPower suorittaa ensimmäiset haastattelut ja jatkohaastattelut tapahtuvat asiakkaan tiloissa heinäkuun aikana. Haastatteluajankohdista tiedotetaan asianomaisia hakuprosessin edetessä.

Lisätietoja tehtävästä

Elina Forssell, HR-konsultti (elina.forssell@workpower.fi) 

Avainsanat: toimistotyö, puhelintyö, asiakaspalvelija, asiakaspalvelu