(Poistunut julkaisusta)

Puhelinasiakaspalvelija
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Asiakasyrityksemme Postnord Oy on merkittävänä osana kansainvälistä logistiikka-alan konsernia, joka on toiminut Suomessa jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Yrityksen lähtökohtana on tarjota turvalliset, yksinkertaiset ja joustavat, niin yrityksiä kuin kuluttajiakin palvelevat viestintä- ja logistiikkaratkaisut kansainvälisellä tasolla. He työllistävät tätä nykyä miltei 200 työntekijää Suomessa, liikevaihtoennuste kuluvalle vuodelle on yli 100M€. Konserni työllistää kansainvälisesti kymmeniä tuhansia henkilöitä, palvellen asiakkaitaan myös useamman tuhannen palvelupisteensä voimin.

Haemme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen useampia osa-aikaisia

PUHELINASIAKASPALVELIJOITA

Määräaikaisiin työsuhteisiin Vantaalle. Määräaikaisuudet kestävät vuoden 2018 loppuun saakka, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Työtehtävässä toimitaan asiakasyrityksemme Vantaan Osumakuja 1-3 sijaitsevassa asiakaspalvelukeskuksessa. Tehtävässä työskennellään yksityisasiakkaille suunnatussa asiakaspalvelussa koskien lähetysten aikatauluja, uudelleentoimituksia sekä poikkeustilanteita. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, perustason IT-osaamista sekä kykyä työskennellä usean tehtävän kanssa samanaikaisesti. 

Työvuorot ovat arkisin 06:45 - 22:00. Työntekijät työskentelevät 15-37,5 tuntia viikossa, mahdollisuus on myös kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat kahden viikon perehdytysjaksolla jotka sijoittuvat arkipäiville ma-pe klo. 08:00-16:00. Perehdytysjakso vaatii työssä aloittavien henkilöiden läsnäolon. 

Hakijoilta odotamme:
- Kokemusta asiakaspalvelusta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Perustason IT-osaamista

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:
- Aikaisempi kokemus logistiikka-alalta

Töihin valituille tarjoamme:
- 12,42€/h tuntipalkan
- Mielenkiintosiet ja monipuoliset tehtävät
- Mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
Kim Oljemark
Senior HR Specialist
kim.oljemark@wippiiwork.com