(Poistunut julkaisusta)

Puheenjohtajan assistentti
Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on Suomen suurin yksityisten alojen ammattiliitto.

PAMilla on noin 230 000 jäsentä, jotka työskentelevät mm. myyjinä, tarjoilijoina, siivoojina,varastotyöntekijöinä, vartijoina, toimistotyöntekijöinä, parturi-kampaajina, esimiehinä, kiinteistönhoitajina, vastaanottovirkailijoina ja kokkeina.

Haemme keskustoimistoon Helsinkiin oma-aloitteista ja organisointitaitoista

puheenjohtajan assistenttia

Hakemamme henkilö tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa, on palvelualtis ja kykenee reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Tehtävänä on mahdollistaa liiton puheenjohtajan tehokas ajankäyttö huolehtimalla asioiden etukäteisvalmisteluista ja aikatauluista, tapaamisten sopimisesta sekä matka- ja kokousjärjestelyistä kansallisesti ja kansainvälisesti.

Tehtävään kuuluu lisäksi viestintä ja yhteiskuntapoliittisen osaston sekä kv-koordinaattoreiden avustaminen; matka-, kokous- ja tapahtumajärjestelyjä sekä yhteydenpitoa koti- ja ulkomaisiin sidosryhmiin.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa työkokemusta, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, englannin ja ruotsin kielen taitoa, tietoteknisiä taitoja sekä yhteistyökykyä ja innostunutta työotetta. Arvostamme järjestötoiminnan ja/tai ay-liikkeen tuntemista.

Tarjoamme näköalapaikan mukavassa työympäristössä ja hyvät työsuhteen ehdot.

Tehtävä on määräaikainen noin vuoden kestävä perhevapaan sijaisuus. Jätä hakemuksesi 21.2.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtajan assistentti Nora Lehtimäki, puh. 050 300 2398 (ma-pe klo 9-15)