(Poistunut julkaisusta)

Puhe- ja viestintäpalveluiden palveluvastaava (ICT) Realialle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Etsimme Realialle palveluvastaavaa Helsinkiin. Tule mukaan kehittämään ja vastaamaan Realian O365 -palveluista sekä puhe- ja viestintäpalveluista. Mikäli olet erinomaisilla yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla varustettu tekijä, nopeasti muuttuviin tilanteisiin sopeutuva, oma-aloitteinen, sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, saatat olla etsimämme henkilö. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tehtävässä vastuullasi on Realian puhe- ja viestintäpalveluiden toimivuuden varmistaminen ja kehittäminen yhteistyössä palvelutoimittajien kanssa. O365 -ympäristön palvelut ovat uusi, käyttöönotettava palvelu Realialla, joten sinun O365 -osaamiselle olisi tilaus. Tehtävään kuuluu myöskin Contact Center -ohjelmiston pääkäyttäjänä toimiminen. Tulet toimimaan osana muutaman hengen loppukäyttäjätiimiä, joka toimii tietohallintopäällikön ohjauksessa. Kokonaisuudessaan yrityksen ICT-osasto koostuu 13 henkilöstä. Loppukäyttäjäpalveluiden tiimin vastuulla ovat SPOC, työasema-, tulostus- ja elinkaaripalvelut, mutta koko ICT-osasto työskentelee tarvittaessa joustavasti rajojen yli yhdessä. Realia tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittymään yhteisöllisessä ja ketterässä ympäristössä.

Tarjoamme

Itsenäisen työn kehittyvässä ICT -ympäristössä

Mahdollisuuden päästä mukaan jatkuvaan kehittämistyöhön

Asiantuntevan ja tiiviin työyhteisön, jolta saa tarvittaessa tukea

TYÖNKUVA
Yhteydenpito sisäisiin asiakkaisiin ja ulkoisiin palveluntarjoajiin

Pääkäyttäjänä toimiminen oman vastuualueen osalta

Oman vastuualueen palveluiden toiminnan seuraaminen ja kehittäminen

Tulevan O365 -käyttöönottoprojektin sieluna toimiminen

Oman vastuualueen ostolaskujen ja tilauksien käsittely, taloudellisen tilanteen seuraaminen & budjetointi

Dokumentointi, päätösesitysten valmistelutehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. IT-tradenomi) sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta ja uteliaisuutta uusia toimintatapoja ja teknologioita kohtaan, unohtamatta hyvää Office tuntemusta. Kielivaatimusten osalta työtehtävässä edellytetään suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta asiakasyritykseen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Realialla on Suomen lisäksi toimintaa Baltian maissa sekä Pohjoismaissa. Toimitilat sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingissä, noin 20 minuutin matkan päässä keskustasta Pitäjänmäellä.