(Poistunut julkaisusta)

Puhdistustyöntekijöitä vaihteleviin tehtäviin
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme asiakasyrityksellemme ulkotöissä viihtyviä ja sitkeitä puhdistustyöntekijöitä. Tehtäviä on tarjolla aina yhdistelmäkuljettajasta julkisivupesijään, joten soveltuvia tehtäviä löytyy niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin tekijöille. Uudet tekijät saavat tehtäviinsä asianmukaisen perehdytyksen.

Puhdistustyöntekijänä työskentelet esimerkiksi kiinteistökohteiden tai teollisuuden puhdistustehtävissä. Tehtäväsi voivat koostua julkisivupesuista, suurtehoimuroinnista ja -puhalluksesta kuorma-autokalustolla, viemäritöistä tai vaikkapa ohipumppausten järjestämisestä viemäriverkoston saneerauksissa. Keskustelemme kanssasi taustastasi ja osaamisestasi, ja pyrimme löytämään tehtävän, johon taustasi antaa parhaat valmiudet, mutta jolla on silti edellytykset tarjota sinulle inspiroivia uusia haasteita.

Toivomme hakijalta:

  • 2-vuorovalmiutta (painopiste tehtävissä päivävuorossa) ja valmiutta päivystystöihin,
  • vähintään B-luokan ajokorttia sekä
  • halua tarttua fyysisesti raskaisiinkin töihin ajoittain likaisissakin olosuhteissa.

Eduksi katsomme:

  • Voimassaolevan työturvallisuus- ja tieturvakortin,
  • C- ja E-luokan ajokortit ja kuljettajan ammattipätevyyden sekä
  • aiemman kokemuksen esimerkiksi teollisuuden tai kiinteistöhuollon tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä alan ammattilaisten opissa kehutussa työporukassa. Vastuuta jaetaan osaamisesi mukaan ja pääset varmasti haastamaan itseäsi taustastasi riippumatta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydettyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Perttu Piispa, 050 471 3321 tai perttu.piispa@barona.fi.