(Poistunut julkaisusta)

Puhdistustyöntekijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Etsimme asiakasyrityksillemme puhdistustyöntekijöitä imupaineauton kuljettajiksi Pohjoiselle Uudellemaalle. Työskentely tapahtuu pääasiassa päivävuorossa.

Tehtävässä toimit imupaineauton kuljettajana tai apukuljettajana kiinteistöjen puhdistus ja saneeraustöissä, sekä teollisuuskohteissa.

Työtehtävät edellyttävät vähintään B-luokan ajokorttia, mutta katsomme eduksesi C-luokan ajokortin ja kuljettajan ammattipätevyyden, sekä työ- ja tieturvallisuuskortit.

Henkilönä olet sitkeä ja joustava, etkä pelkää likaisiakaan olosuhteita. Käsillä tekeminen on sinulle mieluisaa ja olet kiinnostunut myös tehtävään keskeisesti sisältyvistä raskaankaluston ajotehtävistä. Työtehtävässä pääset opettelemaan myös LVI alan avustavia tehtäviä. Aikaisempi kokemus teollisuuden, rakennusalan tai kiinteistöalan tehtävistä luo hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle, mutta asenne ratkaisee!

Sinulla tulee olla valmius päivystysvuorojen tekemiseen, sekä joustamaan muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön kasvavassa yrityksessä, jonka palveluksessa saat mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta. Valitulle henkilölle järjestetään kattava perehdytys ja opastus työn saloihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki puh. 050 478 4777 tai sähköpostitse anneli.maki@barona.fi

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen Baronalle oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, huomioithan että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!