(Poistunut julkaisusta)

Puhdistustyöntekijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme puhdistustyöntekijöitä huhtikuun lopussa alkavaan teollisuuskohteen seisakkiin Harjavaltaan.

Seisakissa pääset osallistumaan teollisuuskohteiden suurtehoimurointeihin ja/tai korkeapainepesuihin. Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi säiliöille ja kuljettimille suoritettavat imut ja pesut teollisuusympäristössä Harjavallassa. Työt tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta työn luonteen vuoksi työntekijöiltä toivotaan joustavuutta työpäivien keston suhteen.

Toivomme sinulta voimassa olevan työturvakortin lisäksi raskasta ja likaista työtä pelkäämätöntä asennetta. Työ voi ajoittain olla hyvinkin raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on eduksesi. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän päivävuorossa alallaan hyvin tunnetussa ja taloudellisesti vakaassa organisaatiossa. Työt alkavat huhtikuun lopussa ja kestävät arviolta noin kuukauden, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus päästä mukaan myös muihin seisakkeihin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Teemme valintoja paikkaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela p. 0504648493, arkisin klo 12-13.
Edellytykset työnsaannille:

  • Työturvakortti

    Edellytykset työnsaannille: Työturvakortti