Puhdistustyöntekijä teollisuuteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Haemme asiakkaallemme tarvittaessa töihin kutsuttavia puhdistustyöntekijää.

Työntehtäviin kuuluu erilaisia avustavia puhdistustehtäviä teollisuuden parissa kuten korkeapainepesua tai hiekkapuhallusta. Työnkuva voi vaihdella riippuen kokemuksestasi ja osaamisestasi. Työmailla tehdään ajoittain töitä myös ahtaissa tai korkeissa paikoissa. 

Oletko etsimämme hyvän fyysisen kunnon omaava joustava sekä ahkera tekijä? Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, sillä reipas asenne ratkaisee. 

Työt ovat keikkaluonteisia asiakkaan tarpeen mukaan, joten töihin voi tulla kutsu nopeallakin aikataululla. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, hae siis jo tänään ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta! 

Lisätietoja antaa:

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot