(Poistunut julkaisusta)

Puhdistustyöntekijä (imupaineauton kuljettaja)
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme puhdistustyöntekijöitä (imupaineauton kuljettajia) Raaheen. Työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa (aamu-ja iltavuorossa), muutkin vuorot mahdollisia.

Tehtävässä toimit imupaineauton kuljettajana tai apukuljettajana kiinteistöjen puhdistus- ja saneeraustöissä sekä teollisuuskohteissa.

Työtehtävät edellyttävät vähintään B-luokan ajokorttia. Eduksi katsomme C-luokan ajokortin ja kuljettajan ammattipätevyyden sekä työ- ja tieturvallisuuskortit.

Henkilönä olet sitkeä ja joustava, etkä pelkää likaisiakaan olosuhteita. Käsillä tekeminen on sinulle mieluisaa ja olet kiinnostunut myös tehtävään keskeisesti sisältyvistä raskaan kaluston ajotehtävistä. Aikaisempi kokemus teollisuuden, rakennusalan tai kiinteistöalan tehtävistä luo hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle.

Sinulla tulee olla valmius vuorotyöhön kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuoro ma-pe), myös muutkin vuorot mahdollisia.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työympäristön kasvavassa yrityksessä, jonka palveluksessa saat mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta. Valituille henkilöille järjestetään perusteellinen perehdytys ja opastus työhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin Anna-Maija Räisänen puh. 050-5532150 - anna-maija.raisanen@barona.fi

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen Baronalle oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.