(Poistunut julkaisusta)

Puhdistustyöntekijä Deletelle
Delete Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Etsimme asiakkaallemme Delete Finland Oy:lle puhdistustyöntekijää liikkuvaan työhön Helsingin Ilmalaan. Työkohteet ensisijaisesti ovat kiinteistö- tai teollisuuskohteita. Tehtävässä on mahdollisuus suorittaa oppisopimuksella kuorma-auton kuljettamiseen vaadittava C luokan ajokortti sekä ammattipätevyys.

Haluatko työskennellä mukavassa tiimissä, Suomen johtavassa ympäristöpalveluita tarjoavassa yrityksessä, jossa turvallinen työskentely on aina etusijalla?

Barona hakee Deletelle B ajokortillista puhdistustyöntekijää Helsinkiin.

Tehtävässä toimit suurtehoimuauton ja paineimuauton apukuljettajana kiinteistöjen puhdistus- ja saneeraustöissä sekä teollisuuskohteissa. Valitun henkilön on tarkoitus edetä tehtävässä apukuljettajan roolista kuljettajan rooliin, joka edellyttää C luokan ajokorttia sekä ammattipätevyyttä. Tarvittaessa voit suorittaa vaaditut kurssit ja koulutukset oppisopimuksella työn ohessa.

Työtehtävät edellyttävät ajoittain valmiutta matkatöiden tekemiseen ja joustavuutta työpäivän pituuden suhteen sekä vähintään B luokan ajokorttia. Aikaisempi kokemus teollisuuden, rakennusalan tai kiinteistöalan tehtävässä luo hyvän pohjan tehtävässä pärjäämiselle.

Olisiko sinusta Deleten mahtavan tiimiin uudeksi jäseneksi? Deletellä pääset työskentelemään dynaamisessa ja mielenkiintoisessa työympäristössä kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä työssä ja oppia uutta. Valituille henkilöille järjestetään perusteellinen perehdytys ja opastus työhön.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen Baronalle mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.