(Poistunut julkaisusta)

Puhdistustyöntekijä Deletelle viikonloppuvuoroon
Delete Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Etsimme yhteistyökumppanillemme Delete Finland Oy:lle puhdistustyöntekijöitä viikonlopputöihin monipuoliseen ja liikkuvaan tehtävään. Työhönottopiste sijaitsee Helsingin Ilmalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Haluatko työskennellä mukavassa tiimissä, Suomen johtavassa ympäristöpalveluita tarjoavassa yrityksessä, jossa turvallinen työskentely on aina etusijalla?

Barona hakee Deletelle B-korttillisia puhdistustyöntekijää viikonloppuvuoroihin Helsinkiin.

Tehtävässä toimit puhdistustyöntekijänä vaihtelevissa puhdistus- ja saneeraustöissä kiinteistö- ja teollisuuskohteissa. Työt ajoittuvat pääasiassa viikonlopuille.

Työtehtävät edellyttävät joustavuutta työpäivän pituuden suhteen sekä B luokan ajokortti. Eduksi katsomme työturvallisuuskortin sekä C-kortin. Aikaisempi kokemus teollisuuden, rakennusalan tai kiinteistöalan tehtävässä luo hyvän pohjan tehtävässä pärjäämiselle.

Olisiko sinusta Deleten mahtavan tiimiin uudeksi jäseneksi? Deletellä pääset työskentelemään dynaamisessa ja mielenkiintoisessa työympäristössä kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä työssä ja oppia uutta. Valituille henkilöille järjestetään perusteellinen perehdytys ja opastus työhön.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen Baronalle mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia