(Poistunut julkaisusta)

Puhdistamon hoitaja Honkajoki Oy
Honkajoki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019
Honkajoki Oy on Suomen johtava eläinperäisten sivutuotteiden käsittelijä ja jalostaja. Valmistamme lihantuotannon yhteydessä syntyneistä orgaanisista sivutuotteista korkealaatuisia, puhtaita ja turvallisia tuotteita eri teollisuudenaloilla työskenteleville asiakkaillemme.

Honkajoki Oy on perustettu vuonna 1967 ja sen omistavat Atria Oyj (50 %) ja HKScan Finland Oy (50 %). Honkajoki-konsernissa työskentelee yli sata ammattilaista ja konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 40M€

Etsimme Honkajoki Oy:lle PUHDISTAMON HOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi hoidat Honkajoki Oy:n jätevedenpuhdistamo sekä tehtaan esikäsittelyjärjestelmiä. Työhösi kuuluvat mm. puhdistamon toiminnan seuraaminen päivittäisin vesianalyysein sekä prosessin säätäminen. Tämän lisäksi suoritat mekaanista kunnonvalvontaa sekä teet pienehköjä huolto- ja ylläpitotöitä ja huolehdit säätökemikaalien riittävyydestä. Biologinen jätevedenpuhdistus on herkkä prosessi, joka vaatii jatkuvaa huolenpitoa ja tarkkuutta sekä halua oppia ja perehtyä.

Odotamme sinulta:
-Työhön soveltuvaa koulutusta/kokemusta
-Kiinnostusta kehittää osaamista ja halua perehtyä jätevedenpuhdistukseen
-Vastuullisuutta ja tarkkuutta

Eduksesi katsotaan:
-AMK tasoista soveltuvaa koulutusta
-Kokemusta alalta/prosessien hoitamisesta

Puhdistamo on Honkajoki Oy:lle tärkeä ja saat työhön hyvän perehdytyksen. Tulet olemaan osa asiantuntevaa tiimiä. Työ on päivätyötä ja tehdään arkisin maanantaista perjantaihin.

Tarjoamme Honkajoki Oy:llä Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä ammattitaitoisen henkilöstön ympärillesi kasvavassa yrityksessämme.

Mikäli koet olevasi henkilö jota etsimme tiimiimme, laita hakemuksesi Go On sivujen linkin kautta. Muistathan liittää mukaan CV:si!

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Go On Pori kanssa.
Lisätietoja tehtävään liittyen:
Go On Pori p. 044 980 2826
Minttu Porri p. 044 980 2042 tai minttu.porri@go-on.fi