(Poistunut julkaisusta)

Puhdastilasiivooja
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.

Haluaisitko sinä tulla mukaan Sodexo-tiimiimme tuottamaan ensiluokkaisia palveluita asiakkaillemme puhdastila- ja toimistosiivouksessa? 

Etsimme Espooseen Mankkaalle asiakaspalveluhenkistä

SIIVOOJAA

Vastaat palvelusopimuksen mukaisesti tilojen puhtaanapidosta yhdessä muun tiimin kanssa.

Tehtäviäsi ovat: 
- asiakaslähtöinen ja ystävällinen palvelu
- kiinteistön siivoustyöt sovittujen toimintaohjeiden ja aikataulujen mukaisesti
- työturvallisuusohjeistuksen ja muiden annettujen ohjeiden noudattaminen

Mitä toivomme sinulta?
Sinulla on puhdistusalan koulutus ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen puhdastilasiivouksessa.
Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää suomen ja/tai englannin kielen osaamista.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme sinulle tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 6.00-14.00 välille, tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös iltavuoroissa. Palkkaus Kipan TES. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Jonna Kovanen 050 382 7071, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.