(Poistunut julkaisusta)

Puhdastilasiivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Etsitkö töitä puhdistuspalvelualalta? Pidätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativista työtehtävistä? Olisitko sinä etsimämme englannin kielen taitoinen laitoshuoltaja mielenkiintoiseen ympäristöön?

Haemme nyt PUHDASTILASIIVOOJAA asiakkaallemme Kuopioon.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla ja heillä on nyt tarjolla puhdastilasiivoojan tehtäviä Kuopion keskustassa. Työ vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta sekä kokemusta ylläpitosiivouksesta esimerkiksi laboratorioissa tai sairaaloissa. Työt alkavat aamuisin klo 7 ja työtä tehdään arkisin, noin 6-8 h/päivä. Myös viikonlopputyöt ovat mahdollisia työntekijän toiveiden mukaan.

Toivomme sinulta vankkaa kokemusta siivoustyöstä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Laitos- tai toimitilahuoltajan koulutus katsotaan eduksi. Kohteessa tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi