(Poistunut julkaisusta)

Puhdastilasiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2018

Onko puhdastilasiivous sinulle tuttu käsite? Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä?


Etsimme nyt tarkkaa ja huolellista PUHDASTILASIIVOOJAA iltavuoroon Espooseen.


Työssäsi vastaat lääketehtaan tuotantotilojen, kuten puhdas- ja aseptisten tilojen siivouksesta arkisin iltavuorossa, joka sijoittuu klo 14-01 välille, siten, että kaksi viikkoa kerrallaan on iltavuoroa ja joka kolmas viikko työtä tehdään myöhäisillassa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Tässä tehtävässä oikeanlainen asenne ja kyky työskennellä äärimmäistä tarkkuutta ja suojautumista vaativassa tilassa ratkaisee. Tehtävään perehdytetään erittäin huolellisesti ja menestyt tehtävässä varmasti, mikäli sinulla ei ole tapana hötkyillä. Siivousalan koulutus ja aiempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä meille on tehtävään soveltuva työote. Työssä on erittäin tärkeää erinomainen kirjallinen suomen kielen taito, koska tehtävässä olet vastuussa raportoinnista. Valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle. Tehtävä edellyttää myös valmiutta huumetestaukseen. 


Tuntuiko tehtävä omalta? Täytäthän hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


- ISS on savuton työpaikka -