(Poistunut julkaisusta)

Puhdastilasiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Etsitkö itsellesi uusia haasteita mielenkiintoisessa työympäristössä? Oletko puhdastilasiivouksen ammattilainen, mutta juuri nyt vailla vakituista työtä? Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

PUHDASTILASIIVOOJAA

Espoon Otaniemeen. Edellytämme aikaisempaa kokemusta puhdastilojen siivouksesta vähintään yhden vuoden verran. Alan koulutukset on eduksesi. Työtä tehdään arkisin klo. 6-14.00.
Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin lattiankuivain kuin älypuhelinkin. Tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi sekä samalla kierrätyslähettilääksi.

Saat käyttöösi modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa. Tuntilapuista olemme luopuneet jo ajat sitten ja käytössämme on mobiilityöajanseuranta.

Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä.
HUOM! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lt.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.