(Poistunut julkaisusta)

Puhdastilasiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä?

Etsimme nyt tarkkaa ja huolellista PUHDASTILASIIVOOJAA iltavuoroon Espooseen.


Työssäsi vastaat lääketehtaan tuotantotilojen, kuten puhdas- ja aseptisten tilojen siivouksesta arkisin iltavuorossa, joka sijoittuu klo 14-01 välille. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on reipas ja oma-aloitteinen asenne, halu oppia uutta sekä kyky työskennellä yksin. Siivousalan koulutus ja aiempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on positiivinen asenne. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään suppea turvallisuuselvitys, minkä lisäksi hänellä tulee olla valmius huumetestaukseen.

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde- edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 5.8.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -