(Poistunut julkaisusta)

Puhdastilasiivooja Otaniemeen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Oletko puhdastilasiivouksen ammattilainen?

Haemme nyt innostunutta ja ammattitaitoista PUHDASTILASIIVOOJAA asiakasyrityksellemme Otaniemeen.

Työ tehdään suuressa tutkimuskeskuksessa arkisin kello 6.00-14.00. Tehtävään haetaan työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitus sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai vankkaa kokemusta siivoustyöstä. Sinulta tulisi löytyä vähintään vuoden verran leikkaussali- tai puhdastilakokemusta. Lisäksi edellytämme halua oppia sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Lisäksi olet täysi-ikäinen ja sinulla on nuhteeton tausta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 13.1.2019 oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn vauhdikkaassa työympäristössä, sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi