(Poistunut julkaisusta)

Puhdastilaoperaattori / Research Technician
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Haemme puhdastilaoperaattoria tehtävänimikkeellä Research Technician.

Työsi koostuu piipohjaisten mikrojärjestelmätuotteiden prosessoinnista, vaihekohtaisista tarkistuksista sekä prosessilaitteiden toiminnan valvonnasta. Työvaiheet sisältävät puhdastiloissa tapahtuvaa piikiekkojen kemiallista prosessointia. Työskentelet huipputeknisissä puhdastiloissa Micronovassa, Espoon Otaniemessä. Kiinteä työaikasi on arkisin klo 13:00 ja 21:00 välillä.

Olet koulutukseltasi laborantti, laboratorioteknikko tai omaat muun soveltuvan koulutuksen tai kokemuksen puhdastilassa tapahtuvasta tuotantotyöskentelystä. Työympäristömme on kansainvälinen, joten odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kieltä.

Työskentelyotteesi on systemaattinen, huolellinen ja tarkka. Haluat oppia uutta ja osaat työskennellä yhteistyössä erilaisten asiantuntijoiden kanssa. Olet joustava, oma-aloitteinen ja aktiivinen, nautit rutiineista etkä ahdistu teknisistä haasteista.

Tehtävässäsi pääset osallistumaan suomalaiseen huippututkimukseen ja korkean teknologian asiakastuotantoon sekä vaikuttamaan toimintamme kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Vähäsarja - Manager, Fab Operations, jukka.vahasarja@vtt.fi