(Poistunut julkaisusta)

Puhaltaja Pohjois-Helsinkiin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Haluatko työskennellä tarkkuutta vaativassa työssä, jossa pääset näkemään kättesi jäljen konkreettisesti? Onko sinulla mahdollisesti jo aiempaa kokemusta puhallustöistä?

Haemme nyt PUHALTAJAA asiakkaallemme Pohjois-Helsinkiin.

Lainisalo Oy on vuonna 1990 perustettu Suomen johtava kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka toimii Suomessa ja Virossa. Yrityksen toiminta-ajatus perustuu eri teollisuudenalojen tarpeiden tyydyttämiseen tarjoamalla erilaisia pintakäsittelytoimintoja sekä logistiikka- ja tuotekehitysratkaisuja.

Työskentelet niin sanotulla puhalluskaapilla, missä karhennetaan pienten osien pintoja. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30 välillä, mutta satunnaisesti voi olla myös iltavuoroja. Kaikki aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi. Jos olet tämän lisäksi innokas oppimaan uutta sekä positiivisen ja ahkeran asenteen omaava hakija, näkisimme sinut mielellämme haastattelun merkeissä!

Tässä tehtävässä pääset kehittämään asiantuntijuuttasi yhä pidemmälle. Pääset osaksi laadukasta palvelua tarjoavaa yritystä, jossa työtäsi helpottavat nykyaikaiset työvälineet. Työkavereiksi saat reilu parikymmentä ammattitaitoista ja motivoitunutta alan asiantuntijaa. Lisäksi saat tietysti hyvän perehdytyksen.

Onko tässä seuraava urasteppisi? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai kotisivuillamme viimeistään 31.1. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse milla.vettenranta@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä