Puhaltaja-maalari Kalajoelle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2021

Asiakasyrityksemme on yli 50 vuoden historialla toimiva pintakäsittelyyn erikoistunut yritys, jolla on Suomen lisäksi toimintaa myös mm. Ruotsissa sekä Puolassa. Yrityksen palveluihin kuuluvat korkeatasoiset korroosionestosuojaukset, mukaan lukien monipuoliset puhdistustyöt eri puhallusmenetelmiä käyttäen sekä erilaiset teollisen maalauksen palvelut aina jauhemaalauksesta palosuojamaalaukseen. Sesongin alkaessa etsimme asiakasyrityksellemme PUHALTAJA-MAALARIA KALAJOEN YKSIKKÖÖN.

Etsimämme henkilön ensisijainen työpiste tulee olemaan asiakasyrityksemme tiloissa Kalajoella, missä työtehtäviin kuuluu mm. hiekka- sekä teräsraepuhaltaminen sekä tuotteiden ja rakenteiden maalaaminen. Hiljaisempana aikana etsimäämme henkilöä tullaan hyödyntämään erilaisissa projekteissa lähialueilla mm. kuonapuhallus- sekä maalaustöissä.

Hakemamme henkilö voi olla alan rautainen ammattilainen tai hyvän asenteen omaava vasta-alkaja. Tärkeintä on se, että olet oma-aloitteinen, uskallat tarttua toimeen ja asenteesi työntekoa kohtaan on kunnossa, sillä koulutuksen tai ammattitaidon puuttuessa asiakasyrityksemme kouluttaa sinut tehtävään.  

Toivomme hakijoilta työturvallisuuskorttia, ajokorttia sekä mahdollisuutta lähteä kohteiden luokse töihin, mikäli yksikössämme on menossa ns. hiljaisempi hetki. Suomenkielen taito on myös ehdoton vaatimus. Kokemus vastaavanlaisista töistä katsotaan eduksi.

Työn sesonkiluonteisuudesta johtuen tarjoamme määräaikaisen työsuhteen lokakuulle saakka, mutta luonnollisesti hyvät tekijät huomioidaan myös jatkoa ajatellen ja jatkaminen yrityksessä on mahdollista.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi sisään mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot saat Eezyn Kokkolan toimistolta

Yhteyspäällikkö

Aki Lyyski

050-3522775

aki.lyyski@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1443676
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kalajoki