(Poistunut julkaisusta)

Puhallusvillatyöntekijä - Anpe Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Haemme Anpe Oy:lle neljää C-kortin omaavaa työntekijää vakituiseen työsuhteeseen puhallusvillatyötehtäviin pääkaupunkiseudun alueelle.

Anpe Oy on vuodesta 1976 asti toiminut rakennusalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoista puhallusvillaurakointia, suurtehoimurointia ja –puhallusta sekä Lecosoraurakointia Etelä- ja Länsi-Suomen alueella. Yritys työllistää neljäkymmentä kokenutta alan ammattilaista. Anpe Oy on valittu Lohjan vuoden yritykseksi 2017.

Toimit itsenäisesti Anpe Oy:n korjausrakentamisen ja uudisrakentamisen kohteissa.

Työ vaatii oma-aloitteisuutta, ahkeruutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Korkean paikan tai ahtaan paikan kammoa ei voi myöskään olla, sillä työ tehdään toisinaan hyvinkin vaativissa olosuhteissa. Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä ei välttämättä edellytetä. Työturvallisuuskortti on pakollinen.

Käytössäsi on nykyaikainen ja monipuolinen kalusto. 

Tarjoamme sinulle: mahdollisuuden oppia kovassa kasvussa olevan alan ammattilaiseksi sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Tehtävän palkkaus on 13-15€/h + urakkalisät, käytössä rakennusalan TES.

Hakea voit: a) sähköisen hakujärjestelmän kautta b) sähköpostitse saija.husso@henkilostotalo.fi c) lähettämällä viestin "Puhallusvillatyöntekijä" numeroon 050 4404277 niin soitamme sinulle takaisin

Lisätietoja tarvittaessa Henkilöstötalo, Saija Husso, 010 230 6512, saija.husso@henkilostotalo.fi

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! 

Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 500 euroa.

Voit vinkata osoitteessa: http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/