(Poistunut julkaisusta)

Public Cloud Consultant (Helsinki, Tampere, Turku tai Jyväskylä)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2018

Elisalla kuljet digitalisaation aallonharjalla ja pääset jalkauttamaan täysin uudenlaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin. Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana jatkuvalle kehitykselle ja yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein. Elisan IT-liiketoiminta, eli Elisa Appelsiini, on korkean osaamisen IT-palvelutalo, jonka liiketoiminta perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähteiseen toimintaan.

Etsimme osaavaan joukkoomme pilviasiantuntijaa, joka haluaa jakaa asiantuntemustaan niin nykyisille kuin uusille asiakkaillemme sekä omalle tiimilleen. Asiakkaidemme kiinnostus ja kysyntä julkipilviosaamisesta kasvaa ja tätä tarvetta täyttääksemme haemme nyt kokenutta konsulttia Elisan yritysasiakasyksikön IT-projektitiimiin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle tai Jyväskylään. Meillä on useampia paikkoja auki ja voit olla joko Azuren tai AWS:n osaaja. Emme katso pahalla sitäkään, jos osaat molempia.

Tiimimme vastaa Elisa Appelsiinin nykyisten ja tulevien asiakkaiden IT-järjestelmien suunnittelusta, toteutuksesta, kehityksestä ja ylläpidosta. Tiimi koostuu kasvavasta joukosta teknologiasertifioituja alan asiantuntijoita. Haluaisitko sinä olla yksi meistä?

Roolissasi toimit asiakasprojekteissa pilvipalveluiden asiantuntijana. Näihin projekteihin liittyen, tuotat työsuunnitelmia sekä työmääräarviointeja. Autat asiakkaitamme eteen tulevissa kysymyksissä tai haasteissa. Pääset työskentelemään niin pilvipalveluihin siirtymisen parissa kuin käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Toivomme sinulta:

 • Kykyä ymmärtää kokonaisuuksia ja tehdä suunnitelmia työmääräarvioineen
 • Intoa työskennellä asiakasrajapinnassa
 • Erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn
 • Vahvaa halua oppia uutta, kehittää ja laajentaa sekä syventää omaa teknologiaosaamistasi
 • Ymmärrystä hybridiratkaisuista julkipilveen ja kykyä suunnitella asiakkaan kannalta järkeviä kokonaisuuksia käyttäen julkipilveä
 • Syvällistä osaamista ja mielellään teknologiasertifiointeja yhdestä ja/tai mieluimmin useammasta osa-alueesta: Microsoft Azure, AWS tai Google Cloud Platform

Jos sinulla on lisäksi osaamista näistä teknologioista, niin se katsotaan eduksi:

 • Microsoft-palvelinkäyttöjärjestelmät ja -teknologiat (Esim. Active Directory, ADFS, PKI)
 • Varmistusratkaisut
 • Office 365
 • Microsoft SQL
 • Automatisointi ja skriptaus

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet (mm. teknologiasertifiointeihin tähtääviä koulutuksia) sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siitä kysyttävää, niin ota yhteyttä Kirsiin (kirsi.lahti@elisa.fi tai 050 5067170), joka kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä!

Valitusta henkilöstä tullaan teettämään turvallisuusselvitys sekä huumaisainetestit.