(Poistunut julkaisusta)

Psyykkisen valmennuksen johtava asiantuntija
Suomen Olympiakomitea ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Olympiakomiteaan kuuluva Huippu-urheiluyksikkö johtaa ja koordinoi suomalaisen huippu-urheiluverkoston toimintaa ja vastaa yhdessä lajiliittojen ja huippu-urheiluverkoston kanssa toimintatapojen kehittämisestä, pitkän aikavälin huippu-urheilumenestyksestä sekä talous- ja osaamisresurssien ohjaamisesta verkoston käyttöön. Huippu-urheiluyksikkö valmistelee ja johtaa suomalaisjoukkueita olympialaisissa, paralympialaisissa, Euroopan kisoissa, nuorten olympialaisissa, nuorten olympiafestivaaleilla sekä universiadeissa. Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön toiminta jakaantuu Huippuvaiheen ohjelmaan, Urheiluakatemiaohjelmaan sekä Kisaohjelmaan.

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2020–30.6.2022

PSYYKKISEN VALMENNUKSEN JOHTAVAA ASIANTUNTIJAA

Työssäsi johdat ja kehität suomalaisen huippu-urheilun psyykkistä valmennusta ja alan verkoston toimintaa. Tuotat toimintamalleja urheilijan psyykkisen suorituskyvyn kehittämiseksi ja tuet valmennusta urheilijan arjessa muun asiantuntijatoiminnan kanssa.  Lisäksi toimit asiantuntijaverkostoissa tuoden urheilupsykologista näkökulmaa valtakunnallisten urheiluakatemioiden ja valmennuskeskusten rakenteisiin. Toimit osana Olympiakomitean ylilääkärin johtamaa urheilijan terveyden edistämisen tiimiä sekä kiinteässä yhteistyössä muun yksikön, lajiliitojen sekä urheiluakatemioiden ja valmennuskeskusten kanssa.

Edellytämme tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi LitM, PsM), sekä urheilupsykologian tai urheilun psyykkisen valmennuksen ja liikunta-aktiivisuuden edistämisen sertifikaattia tai sen hakemiseen mahdollistavaa koulutusta tai kouluttautumissuunnitelmaa. Sinulla on vahva kokemus psyykkisen valmennuksen asiantuntijatehtävistä huippu-urheilussa sekä ymmärrys urheilijan ja urheilujärjestön toimintaympäristöstä ja huippu-urheilun erityispiirteistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, vahvaa paineensietokykyä sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Olet innovatiivinen asiantuntija ja ymmärrät psyykkisen valmennuksen integroitumisen merkityksen valmennusprosessissa. Sinulla on kykyä toimia osallistuvana asiantuntijana valmentajan johtamassa urheilijatiimissä. Vahvuuksinasi ovat erinomaiset verkostoitumistaidot ja tahtotila kehittää ammattitaitoasi ja toimintaasi kansainvälisen vaatimustason mukaisesti. Osaat myös hyödyntää työssäsi urheilupsykologian tieteen alaa ja tutkittuun tietoon perustuvia menetelmiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän, ammattitaitoiset ja innostavat työkaverit sekä näköalapaikan suomalaisen huippu-urheilun parissa.

Tiedustelut 

Olympiakomitean ylilääkäri Maarit Valtonen etunimi.sukunimi@olympiakomitea.fi

Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Lehtimäki etunimi.sukunimi@olympiakomitea.fi

Käy täyttämässä hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera 27.9. mennessä.