(Poistunut julkaisusta)

Psykoterapeutti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme psykoterapeuttia vakinaiseen työsuhteeseen terapeuttiseen vauvaperhetyöhön.

Työhön kuuluu asiakastyö erityistä tukea tarvitsevien vauvaperheiden ja lasta odottavien perheiden kanssa monimuotoisin psykoterapeuttisin menetelmin (vuorovaikutussuhteen psykoterapia, ohjaus, neuvonta, arviointi ja psykoterapeuttinen tuki) sekä asiakastyöhön liittyvä yhteistyö lähialojen kanssa.

Terapeuttisen vauvaperhetyön psykoterapeutti antaa varhaiseen vuorovaikutukseen liittyvää asiantuntija-apua perustasolla vauvaperheiden kanssa työskenteleville yhteistyökumppaneille ja osallistuu tarvittaessa varhaisen vuorovaikutuksen asiantuntemusta edellyttäviin työryhmiin. Työhön kuuluu myös jatkuva työn sisällöllinen kehittäminen.

Tehtävä täytetään 11.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Täytä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:

Suomessa laillistetun psykologian maisterin tai sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus tai Suomessa laillistetun lasten- tai nuorisopsykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Lisäksi edellytetään soveltuvaa erityistason psykoterapiakoulutusta sekä Valviran myöntämää oikeutta käyttää psykoterapeutti ammattinimikettä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava psykoterapeutti Jonna Lehtinen, jonna.lehtinen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi