(Poistunut julkaisusta)

Psykoterapeutti
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

PSYKOTERAPEUTTIA

Haemme haastavaan ja palkitsevaan työtehtävään kokenutta yksilöterapiapätevyyden omaavaa psykoterapeuttia Turun alueelle. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, luovuutta, itsenäistä kokonaisuuksien hallintaa, tiimityöskentelytaitoja sekä laadukkaita dokumentointitaitoja. Työ on asiakaslähtöistä ja tapauskohtaisesti räätälöityä, suunnitelmallista työskentelyä.

Tehtävään valittavalla tulee olla Valviran myöntämä Psykoterapeutti-ammattinimikkeen käyttöoikeus sekä riittävä työkokemus vastaavista työtehtävistä, halukkuutta toimia asiakaslähtöisesti sekä lämminhenkinen ja asiakasta kunnioittava työote. 

Työnhakijassa arvostetaan palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, aktiivista työotetta ja rohkeaa otetta keskusteluun ja työn kehittämiseen. Ruotsin ja englannin sujuva osaaminen katsotaan eduksi.

Valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote, mikäli asiakkaana on lapsia.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat