(Poistunut julkaisusta)

Psykoterapeutti
Terapiatalo Noste

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Etsimme kasvavaan joukkoomme koko- tai osa-aikaisia psykoterapeutteja ympäri Suomen. Työsuhde on räätälöitävissä omien toiveidesi mukaan, halusit sitten toimia ammatinharjoittajana tai palkkasuhteisena työntekijänä Terapiatalo Nosteessa.

Tällä hetkellä etsimme ammatinharjoittajia tai työntekijöitä (loppuvaiheen psykoterapeuttiopiskelijat, psykoterapeutit, psykiatrit) seuraaviin toimipisteisiimme:

- Helsinki 3 paikkaa
- Seinäjoki 2 paikkaa
- Jyväskylä 2 paikkaa
- Turku 2 paikkaa
- Tampere 2 paikkaa
- Oulu 1 paikka


Mitä tarjoamme:

Terapiatalo Noste tarjoaa työntekijöilleen ensiluokkaiset, viihtyisät toimipisteet, edistykselliset potilastieto- ja varausjärjestelmät, mahdollisuuden kouluttautua lisää työn ohessa sekä omat sisäiset tukiryhmät. Mahdollistamme myös etävastaanotot uuden teknologiamme avulla sekä tarjoamme työntekijöidemme käyttöön modernit työvälineet ja järjestelmät.

Mielenterveystyön ammattilaisista koostuva asiakaspalvelumme hoitaa asiakkaan ensikontaktin, hoitoonohjauksen sekä toimii helposti saatavilla olevana tukena myös terapiasuhteen varrella. Meillä asiakas saa apua silloinkin, kun oma psykoterapeutti on kiireinen.

Hoidamme puolestasi markkinoinnin, asiakaspalvelun, laskutuksen, perinnän ja IT-tuen, jotta voit itse keskittyä täysipainoisesti asiakastyöhön.

Pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi kiinnostuksesi mukaan ja halutessasi osallistumaan myös palveluidemme kehittämiseen. Terapiatalo Noste pitää huolta henkilöstönsä viihtyvyydestä ja yhteisöllisyydestä muun muassa erilaisin aamiaistapahtumin ja virkistyspäivin. Omistaudumme pitämään huolta niin asiakkaista kuin terapeuteistakin.


Mitä odotamme sinulta:

Asianmukaista koulutustaustaa, joko psykologian, terveydenhuolto-, kasvatus- tai sosiaalialan tutkintoa - Lisäksi joko valmiiksi suoritettuja tai meneillään olevia psykoterapian, psykologian tai psykiatrian erikoistumisopintoja

Kiinnostusta alan kehittämistä kohtaan

Ensiluokkaista palveluasennetta ja ammattitaitoa

Jos uskot sopivasi Terapiatalo Nosteen asiantuntijoiden joukkoon ja haluat päästä tekemään parempaa työtä mielenterveyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eteen, lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi osoitteeseen rekry@terapiatalonoste.fi tai käy täyttämässä työnhakulomake osoitteessa https://terapiatalonoste.fi/tyomahdollisuudet-terapeuteille/ .


Lisätietoja klo 9-16 välillä antaa Terapiatalo Nosteen rekrytointijohtaja Joonas Piekkala, puh. 0504344892