(Poistunut julkaisusta)

Psykoterapeutti
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Etsimme suoraan asiakkaamme kirjoille työllistyvää PSYKOTERAPEUTTIA.

Psykoterapeutin työssä korostuu yhteistyö asiakkaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa. Työsi koostuu pitkälti lasten ja nuorten erilaisista vaativan kuntoutuksen työtehtävistä, joten odotamme sinun olevan aidosti kiinnostunut lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemisesta. Asiakkaitasi voivat olla myös vanhemmat henkilöt, joten kokemus aikuisten kanssa tehtävästä psykoterapiatyöstä katsotaan eduksi. Työssäsi korostuu luonto -ja eläinavusteinen terapiakuntoutus.

Etsimämme henkilö on avoin, luotettava, yhteistyöhaluinen ja vastuullinen persoona. Toivomme hakijalta kiinnostusta alan kehittämistä kohtaan ja erityistä herkkyyttä kohdata asiakas aidosti hänen elämäntilanteensa aina etusijalla huomioiden. Ensisijaisesti etsimme työntekijää asiakkaamme kirjoille, mutta voit myös työskennellä joko ammatinharjoittajana tai alihankinta mahdollisuuden kautta. Aiempi kokemus psykoterapeutin työstä katsotaan eduksi, mutta ethän jätä hakemusta laittamatta, vaikka työkokemusta ei vielä olisikaan karttunut. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen tiimi.

Työ edellyttää laillistetun yksilöpsykoterapeutin pätevyyttä ja Valviran myöntämää psykoterapeutti-ammattinimikkeen käyttöoikeutta. Vastaanotto sijaitsee Oulussa, mutta tarvitset mahdollisia kotikäyntejä varten käyttöösi myös auton ja ajokortin. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. Jos uskot olevasi etsimämme asiantuntija ja haluat työskennellä asiakkaiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eteen, lähetäthän hakemuksesi pikaisesti verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi.