(Poistunut julkaisusta)

Psykoterapeutti, lastensuojelu
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Tehtävän kuvaus

Hei sinä lastensuojelun ja perheterapian ammattilainen!

Helsingin lastensuojelussa on toimittu systeemisellä työtavalla muutamia vuosia. Haemme lastensuojelun ja perheterapian ammattilaista kehittämään systeemistä työotetta Helsingissä jo toimivan vakinaisen psykoterapeutin kanssa. Tehtävä sopii erittäin hyvin perheterapeutille, mutta muunkinlainen orientaatio voi tulla kysymykseen.

Psykoterapeutin pääasiallinen tehtäväsi on perhesysteemisen työotteen ja menetelmien jalkauttaminen lastensuojelun tiimeihin sekä konsultointi. Tuot perheterapeuttisen näkökulman tiimien systeemisiin viikkokokouksiin. Työtehtäviisi kuuluu myös lyhytkestoista asiakastyötä asiakassuunnitelman mukaisesti.

Lisäksi työtehtäviisi kuuluu verkostojen ja sidosryhmien kouluttamista. Teet tiiviisti yhteistyötä lastensuojelun toisen psykoterapeutin kanssa ja osallistut kuntarajat ylittävään yhteistyöhön muiden systeemisen lastensuojelutyön psykoterapeuttien kanssa.

Tarjoamme työnohjausta ja monipuolista koulutusta osaamisesi tueksi. Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Suomessa laillistetun psykologian maisterin tai sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus tai Suomessa laillistetun lasten- tai nuorisopsykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Lisäksi edellytetään soveltuvaa erityistason psykoterapiakoulutusta sekä Valviran myöntämää oikeutta käyttää psykoterapeutti ammattinimikettä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
- lastensuojelutyön kokemusta
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- systeemisen työotteen tuntemusta
- valmiutta ja kykyä pari-, tiimi- ja verkostotyöhön

Luemme eduksi hyvän ruotsin kielen taidon.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

lastensuojelun sosiaalityön päällikkö Riitta Vartio, puh. 09-310 56309, riitta.vartio@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi