(Poistunut julkaisusta)

Psykologikonsultti / MPS-Yhtiöt, Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019

MPS-Yhtiöt on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, johdon suorahaun, henkilöarvioinnin ja outplacementin lisäksi tarjoamme palvelut johtamisen kehittämiseen ja verkko-oppimiseen. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Vaasan toimistoista. www.mps.fi

Etsimme Turun iloiseen, osaavaan ja aktiiviseen tiimiimme

Psykologikonsulttia

Toimit asiakasorganisaatioidemme yhteistyökumppanina tukien niitä erilaisissa rekrytoinneissa ja henkilöstön kehitys- ja valmennushankkeissa. Motivoidut myynnillisistä tehtävistä, tunnistat asiakkaan tarpeet ja kehität asiakkuuksia kumppanuussuhteiksi. Olet vakuuttava, joustava ja mukautumiskykyinen, koska asiakkainasi on erikokoisia organisaatioita niin yksityiseltä kuin julkiseltakin sektorilta.

Pystyt toteuttamaan itsenäisesti erilaisia rekrytointiprojekteja. Sinulla on valmiudet johtamisen ja esimiestyön kehittämiseen asiakasyrityksissämme. Olet myönteinen, itseohjautuva ja otat luontaisesti vastuun työsi organisoinnista. Säilytät energisyytesi tilanteissa, joissa on monta rautaa tulessa ja ajoittain tiukat aikataulut. Koulutukseltasi olet psykologi.

Olemme kiinnostuneita tukemaan ja kehittämään sinua työurallasi. Alan johtavassa ja laaja-alaisimmassa asiantuntijaorganisaatiossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet tehdä erittäin monipuolisia tehtäviä esimerkiksi johtamisen ja työyhteisöjen kehittäjänä tai rekrytoinnin ammattilaisena.

Toimistomme Turun keskustassa sijaitsee arvokkaassa rakennuksessa, jota pääset päivittäin ihailemaan. Turun tiimiin tullessasi kohtaat aktiivisia, innostuneita ja huumorilla asioihin suhtautuvia alan ammattilaisia, jotka antavat tukea toisilleen hektisen työn pyörteissä.

Lisätietoja tehtävästä antavat luottamuksellisesti Turun yksikön vetäjä Henri Huopalahti puh. 050 406 5944 sekä alueliiketoiminnasta vastaava Iiro Pohjanoksa puh. 0500 827 384.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 17.3.2019 mennessä.