(Poistunut julkaisusta)

Psykologian opettaja
Työväen Akatemia

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Työväen Akatemia hakee Psykologian opettajaa. Tehtävään sisältyy psykologian opintojen opetus ja ohjaus sekä käyttäytymistieteellisten aineiden (psykologia ja kasvatustiede) linjanvastaavuus. 

Tehtävään sisältyvä käyttäytymistieteellisten aineiden linjanvastaavuus pitää sisällään psykologian ja kasvatustieteen linjan lukuvuoden opintojen suunnittelun ja hallinnon. Pätevyysvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto psykologian alalta sekä opettajan pedagogiset opinnot. Arvostamme kokemusta yliopisto-opetuksesta, ohjauksesta ja uraohjauksesta.

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen (60-80%). Tehtävänkuvaan ja sen laajuuteen vaikuttavat valittavan koulutus ja työkokemus. Tehtävässä on mahdollisuus kokopäiväiseen työsuhteeseen, jos valittava voi tehdä myös ammatinvalinta- ja uraohjausta.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön ja hyvät työn tekemisen puitteet. Tuemme henkilöstömme työhyvinvointia mm. liikunta-ja kulttuuriseteleillä ja hyvällä työterveyshuollolla. Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Lisäksi linjanvastuusta maksetaan kiinteä korvaus. Palkkaukseen vaikuttavat työkokemuksen ja osa-aikaisuuden määrä. Tehtäväkohtainen palkka kokoaikaisessa työsuhteessa olisi noin 4147 euroa/kk.

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:si 27.5. mennessä osoitteeseen hakemukset@akatemia.org. Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisrehtori Ari Niemi 0407529225.