Psykologi
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme psykologia vakituiseen tehtävään 1.10.2021 alkaen.

Tehtävä tulee osaksi lastensuojelun perhehoidon palveluiden henkilöstöä, johon kuuluu neljä psykologia ja erityissosiaalityöntekijä, viisi sosiaalityöntekijää sekä johtava ohjaaja ja kahdeksantoista sosiaaliohjaajaa. Esimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä.

Psykologina toimit oman alasi ja erityisesti lapsen kehityksen ja kiintymyssuhteiden arvioinnin asiantuntijana perhehoidossa. Osallistut lapsen hyvinvoinnin selvittämiseen, vanhemmuuden arviointiin sekä sijaisperheiden valmennukseen ja tukemiseen yhteistyössä perhehoitajan vastuutyöntekijöiden ja lapsen vastuusosiaalityöntekijöiden kanssa. Lisäksi osallistut asiakasohjaukseen sekä perhehoidon aktiiviseen kehittämistoimintaan ja oman alasi tiedon tuomiseen henkilökunnalle.

Helsingin kaupungilla on hyvät työsuhde- ja henkilöstöetuudet. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Myös osa-aikainen työsuhde on mahdollinen.

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, valmiutta kirjallisten lausuntojen ja yhteenvetojen tekemiseen sekä halua tehdä ja kehittää työtä yhdessä perhehoidon palveluiden henkilökunnan ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Luemme eduksi kokemuksen psykologin työstä sekä lasten ja heidän vanhempiensa kanssa työskentelystä, osaamisen ja lisäkoulutuksen vanhemmuuden ja kiintymyssuhteiden arvioimisessa ja tukemisessa sekä kokemuksen ryhmien kanssa työskentelystä ja koulutuksesta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Erityissosiaalityöntekijä Maarit Koskinen, p. 040 5079486, maarit.koskinen@hel.fi Johtava sosiaalityöntekijä Alli Uusijärvi, p. 040 6204365, alli.uusijarvi@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494090
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki