Psykologi
Tampereen kaupunki, Nuorisovastaanotto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Nuorisovastaanotto on matalan kynnyksen yksikkö, joka kokoaa yhteen tamperelaisille ja orivesiläisille nuorille suunnattuja mielenterveys-, päihde- ja seksuaaliterveyspalveluja. Toimintaa kehitetään tavoitteellisesti vastaamaan nuorten päihde- ja mielenterveyden haasteisiin erityisenä tavoitteena matalan kynnyksen palvelun, palveluohjauksen ja toiminnallisten menetelmien lisääminen.

Haemme kahta psykologia sijaisuuksiin ajalle 1.6.-30.9.2021.

Nuorisovastaanoton Valo-työryhmän psykologin työnkuva muodostuu vaativaa nuorisopsykiatrista hoitoa vaativien 13-18-vuotiaiden nuorten yksilö-ja ryhmämuotoisista hoidoista ja psykologin tutkimuksista. Psykologi toimii moniammattilisessa työryhmässä oman ammattiryhmänsä asiantuntijana. Työnkuvaan kuuluu kehittämistä sekä Nuorisovastaanotossa että spesifimmin Valo-työryhmässä. Myös konsultaatio ja lähetteiden käsittely on osa psykologin toimenkuvaa.
Sijaisuudet saattavat jatkua pidempään.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu psykologi.
Katsomme eduksi kokemuksen psyakiatrisesta hoitotyöstä nuorten kanssa.
Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa Psykologi Sari Riepponen 040 8007927 ja Vastaava sairaanhoitaja Anu Vuorio 050 4058650.

Hakuaika päättyy 16.5.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Psykologi Sari Riepponen 040 8007927, Vastaava sairaanhoitaja Anu Vuorio 050 4058650

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot