(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Haemme nyt kokoaikaista psykologia perhevapaan sijaisuuteen Töölön palvelupisteelle. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan helmikuun-maaliskuun aikana ja sen arvioitu kesto on marraskuun loppuun 2021.

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia opiskelijoiden terveyden ja hyvinvoinnin tukena. Pääset työskentelemään korkeakouluopiskelijoiden ja korkeakouluyhteisöjen parissa, osana osaavaa moniammatillisesta työyhteisöä. Ammatillisena tukena työssäsi ovat vastaava psykologi, mielenterveyden ylilääkäri, kollegasi omassa ja muissa palvelupisteissä sekä valtakunnallinen psykologiverkosto. Työhön opiskeluterveydenhuollossa kuuluvat erikseen sovittavalla tavalla arviointi, lyhytterapeuttinen työskentely, ryhmätoiminnan ohjaaminen, opiskeluyhteisötyöhön osallistuminen ja mielenterveyden edistäminen.

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. Hyödynnämme toiminnassa teknologiaa, joka näkyy psykologin tehtävässä mm. videovastaanottojen muodossa. Työskentelemme vain arkipäivisin, joten ilta- ja viikonlopputyöt eivät kuulu arkeemme YTHS:llä. Palkkauksessa noudatamme YTHS:n ja Suomen Psykologiliiton sopimusta ja työaika on 35 tuntia 35 minuuttia viikossa.

Edellytämme tehtävässä laillistetun psykologin pätevyyttä ja kokemusta itsenäisestä vastaanottotoiminnasta terveydenhuollossa. Katsomme eduksi kokemuksen lyhytterapeuttisesta työskentelystä sekä hoidollisten ryhmien vetämisestä ja toivomme, että hallitset tavallisimmat psykologiset tutkimusmenetelmät. Työssä onnistuminen vaatii valmiutta työskennellä etäyhteyksien välityksellä, ja kielitaitoa molempien kotimaisten kielten ja englannin osalta. Työyhteisönä meille olisi suurta hyötyä, mikäli sinulla on jo ennestään kokemusta opiskeluterveydenhuollosta ja olet valmistunut tai valmistumassa psykoterapiakoulutuksesta (yksilö, ryhmä, lyhyt).

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Luoma puhelimitse 041 730 8311. Tavoitat Elinan ke 20.1. klo. 13-14 ja pe 22.1. klo. 12-14 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi

Jätäthän tietosi viimeistään sunnuntaina 24.1.2021. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen ja rekrytointiprosessissa voidaan hyödyntää etäyhteydellä tapahtuvia haastatteluita, mikäli henkilön sijaintipaikka tai vallitseva tilanne sitä edellyttävät.

Huom. Ilmoitus ja lomake eivät avaudu Internet Explorer -selaimella.